Florin Călinescu, reacţie emoţionantă după moartea gimnastei de 15 ani de la „Românii au talent“

0
0
Florin Calinescu
Florin Calinescu

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinale la „Românii au talent“ în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos. Florin Călinescu, jurat al concursului de talente, a reacţionat după ce a aflat de moartea tinerei.

”Emma. Te rog să ne ierţi!” este reacţia de pe Facebook a lui Florin Călinescu unde a pulicat şi o fotografia cu adolescenta.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor care sufereau de aceeaşi boală. 

 „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată într-un text privind detalii legate de înmormântare.

Emma Neagu a devenit cunoscută şi în România după apariţia în sezonul nouă „Românii au talent“, unde a impresionat prin ambiţia şi spiritul ei.

La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă:

„Să văd un copil în faţa mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. 

„Este admirabil mesajul pe care îl transmiţi. Te admir şi te iubesc”, a adăugat Andra.

Pasionată de gimnastică şi dedicată ei încă de la vârsta de trei ani şi jumătate, Emma a reuşit să facă performanţă în acest domeniu în ciuda faptului că a ales să-i fie amputat piciorul, tocmai pentru a putea să-şi urmeze pasiunea.  

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite