Marea finală Chefi la Cuțite. Cine este câștigătorul ultimei ediții cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

0
Publicat:

Emoțiile, suspansul și preparatele delicioase au definit calea către marea finală a show-ului culinar Chefi la Cuțite. Viperele Vesele, celebrele „detective” de pe platforma Instagram, au lovit din nou, potrivit Click!, dezvăluind în exclusivitate câștigătorul sezonului 12, a cărui finală este difuzată miercuri seara, la Antena 1.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. FOTO Antena 1
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. FOTO Antena 1

După săptămâni de competiție intensă și provocări gastronomice complexe, au fost desemnați cei trei finaliști care se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis sunt cei aleși să intre în confruntarea finală, aducând cu ei pasiunea pentru gătit și talentele lor culinare remarcabile.  

În semifinală, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut fiecare câte trei concurenți, asigurând astfel o luptă echitabilă în drumul către finală. Cu forțe egale și determinare, acești chefi ambițioși și-au pus la încercare abilitățile culinare în fața unor probe complexe, sub atenta privire a juraților și a telespectatorilor.

Prima probă a adus cu sine emoții puternice, pe lângă deserturile delicioase pregătite de semifinaliști, aceștia au primit mesaje emoționante de la cei dragi, motivându-i să ofere tot ce au mai bun în bucătărie. Apoi, la a doua probă, concurenții au fost nevoiți să pregătească un brunch care a fost gustat și evaluat de foștii concurenți din sezonul 11, aducând un element suplimentar de presiune în competiție.

Proba a treia și preparatul care le poartă semnătura

Momentul culminant al serii a venit odată cu cea de-a treia probă, un adevărat test al creativității și originalității lor în bucătărie. Farfuriile lor au fost jurizate cu atenție de către Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, trei experți culinari de renume care au pus la încercare fiecare detaliu al preparatelor.

Astăzi, de la ora 20:30, într-o seară plină de tensiune și surprize, vom afla cine va fi câștigătorul celei de-a 12-a ediții a emisiunii „Chefi la Cuțite”. Ioana Dehelean din echipa mov, Valentin Timofte din echipa portocalie și Janni Alexandridis, tot din echipa mov, se pregătesc să ofere totul în această bătălie finală.

Miercuri, seara cea mare

Spiritul optimist domnește în studioul „Chefi la Cuțite”, unde toți participanții sunt hotărâți să ofere un spectacol culinar memorabil. Așadar, privirile și speranțele sunt îndreptate către această seară, unde vom descoperi cine va fi marele câștigător al sezonului 12 „Chefi la Cuțite”.

Câștigătorul sezonului 12, dezvăluit pe Instagram de Viperele Vesele

Într-o dezvăluire surprinzătoare, Viperele Vesele, celebrele „detective” de pe platforma Instagram, au lovit din nou și au dezvăluit în exclusivitate câștigătorul sezonului 12 al emisiunii culinare Chefi la Cuțite, difuzată pe postul de televiziune Antena 1.

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 Chefi la Cuțite?

Câștigătorul sezonului 12 ar fi, potrivit dezvăluirilor, nimeni altul decât Janni Alexandridis, concurentul care a câștigat inimile juraților, în special pe cea a chefului Florin Dumitrescu, reușind să obțină prestigiosul cuțit de aur. 

Mesajul emoționant postat pe pagina de Instagram a Viperelelor Vesele a fost un moment de bucurie pentru fanii emisiunii și a stârnit un val de entuziasm în comunitatea telespectatorilor.

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la Cuțite. Antena 1 ne iubește, 'soarele' nostru, astrul nostru călăuzitor din Antena ne adoră!", a fost mesajul postat de Viperele Vesele.

Rămâne de văzut dacă s-au înșelat sau nu.

Continuarea, în Click!  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite