Chef Florin Dumitrescu reacționează cu un citat din Nicolae Iorga după schimbarea juraților de la Chefi la Cuțite

0
Publicat:

Postul de televiziune renunţă la cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Antena 1.

Florin Dumitrescu
Florin Dumitrescu

Anunţul plecării celor trei jurați de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, a fost dat chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joi seara. 

Singurul care a reacționat a fost Florin Dumitrescu, care a postat pe Facebook un mesaj.

Un citat din Nicolae Iorga: „Cea dintâi condiţie a fericirii e liniştea sufletului”.

Reacția fanilor a fost pe măsură.

 „Atât de tristă mă simt ştiind ca nu veţi mai fi în emisiune. Voi 3 aveaţi ceva aparte nu ştiu.. cu siguranţă nu vă mai fi la fel acea emisiune şi de aceea nici n-am să mă mai uit.. dar important este ca voi să vă simţiţi bine când faceţi ceva.. succes pe mai departe!!”   

Mai e o vorba celebra prin cărţile de psihologie ...... „Fericirea începe cu un NU” . Cred cu tărie că fiecare stie ce e mai bine pentru el”.  

Ati crescut generatii de bucatari, ati inspirat sute de copii,de oameni in puterea varstei! Am invatat atat de multe de la voi!”  

Ne va fi tare dor de voi la Tv! Intelegem ca ati obosit,ca sunt obositoare filmarile,dar fara voi nu va mai fi nimic din ce a fost! Pentru unii dintre noi,stirea din aceasta seara,parca a rupt ceva in noi! Mult succes pe mai departe! Si...totusi noi va asteptam....pe sticla...poate!”  

Mulţumim pentru toate sezoanele in care am stat cu dvs. Ştiţi ce este mai bine pentru toţi, va doresc sănătate şi bucurii”, sunt doar câteva din mesajele postate pe pagina lui Florin Dumitrescu.

Motivul despărţirii

Antena 1 a anunţat motivul despărțirii de cei trei jurați și că Mega succesul Chefi la Cuţite continuă cu noile staruri care vor fi anunţate în curând.

”Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”.

Show-ul Chefi la Cuțite, bazat pe formatul internaţional Game of Chefs, dezvoltat şi adaptat pieţei din România, este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane şi care rămâne dedicată excelenţei şi inovaţiei care au consacrat-o ca lider în divertisment.

Ultimele bătălii ale sezonului 12 încep duminică, 15 octombrie şi marea finală va fi difuzată miercuri, 18 octombrie, la Antena 1.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite