Lui Pufeh de la „America Express“ i s-a făcut rău în plină stradă. Medicii l-au scos din competiție VIDEO FOTO

0
Publicat:

A doua cursă pentru amuletă și imunitate a fost memorabilă, în special pentru Bruja. Aeasta a participat la probe fără partenerul ei, care a ajuns pe mâna medicilor.

Pufeh a început să se simtă rău brusc, pe stradă, înainte de a pleca la proba pentru amuletă. „Am început să amețesc foarte tare, mi s-au înfundat urechile. Am zis că o să pic de față cu toată lumea dacă nu merg să mă întind în momentul ăla. (...) Mi s-a uscat gura foarte tare, nu mai puteam să vorbesc”, a mărturisit concurentul.

Pufeh de la America Express, întins pe stradă, primește ajutor de la medic
Pufeh s-a simțit rău și a abandonat temporar competiția America Express FOTO Antena 1

Acesta s-a intins pe jos, direct pe stradă și a primit ajutorul medicilor. „Toată lumea se uita la mine și îmi spunea că sunt foarte alb la față. Tremuram, nu mai puteam să mă ridic, nu mai auzeam nimic, mă uitam în gol. Oboseală acută, nemâncat, stat în soare... Plus că eu nu fac sport niciodată. M-am speriat foarte tare, sincer”, a mai povestit concurentul.

Cine e Pufeh de la „America Express“

Acesta nu a vrut să-și abandoneze partenera de concurs, în pofida faptului că nu se simțea deloc bine, dar medicii i-au interzis să mai plece în vreo misiune și l-au scos din competiție pentru o perioadă de timp. „Nu pot să te las să pleci așa în cursă, nu riscăm nimic“, a spus medicul. „Mă gândeam că se va întâmpla asta, dar nu mă gândeam că atât de repede. Nu îmi place să încurc lumea!”, a fost replica lui Pufeh.

În cele din urmă, echipa de producție a decis ca Bruja să meargă singură în cursa „America Express“. „Din păcate, Pufeh nu este nici azi aici. Se simte încă rău. El este încă sub perfuzie. Așa că, Bruja trebuie să plece singură în cursă“, a anunțat Irina Fodor a doua zi, înainte de cursa pentru imunitate.

Pufeh are 28 de ani și este creator de conținut din Cluj. Concurentul de la „America Express“ are o comunitate de peste 19.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează tendințe din modă și make-up. Pufeh lucrează și cu alți influenceri printre care Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite