„America Express“ vs „Survivor România“: cine a câștigat meciul audiențelor

0
Publicat:

Premiera reality-show-ului de la Antena 1 a fost la concurență cu o ediție specială a competiției de la Pro TV, programată simultan cu doar două zile înainte.

Concurenții de la America Express, aliniați la start, într-o piață piblică din Mexic
Concurenții de la America Express, aliniați la start FOTO Antena 1

Deși show-ul „Survivor“ avea, inițial, programate doar trei ediții pe săptămână – luni, marți și miercuri – televiziunea a anunțat încă o ediție specială, duminică, 15 ianuarie, în ziua premierei „America Express – Drumul aurului“.

Lupta pentru audiență a fost câștigată de Antena 1, care a fost lider detașat în prime-time. Ambele show-uri au început la ora 20.00, iar „Survivor“ s-a terminat la 23.00, cu 30 de minute mai devreme.

Câți români s-au uitat la „America Express – Drumul aurului“

Premiera difuzată de Antena 1 a înregistrat cea mai bună audiență în topul lansărilor show-ului în cele 5 sezoane și a fost lider incontestabil de piață pe toate segmentele de public.

Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, prima ediție America Express a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 10 puncte de rating și 30.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.1 puncte de rating și 18.7% cota de piață.

La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.7 puncte de rating și 21.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.8 puncte de rating și 17% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8.1 puncte de rating și 19.2% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 19:57-23:44, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 22:10, aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, se arată într-un comunicat al Antena 1.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodora, au câștigat prima etapă a competiției și au primit un Joker, care le oferă un avantaj în concurs. Concurenții au fost foarte surprinși de performanța celor doi, în special de Cătălin Scărlătescu, care, în pofida vârstei (este cel mai vârstnic concurent) și a unei accidentări la picior s-a descurcat foarte bine.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt echipele de vedete care luptă la „America Express“ pentru marele premiu de 30.000 de euro.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite