„America Express“: Scărlătescu și Doina Teodoru au „furat“ imunitatea de la Bordea și Cortea

0
Publicat:

În ediția de luni seara, concurenții au avut de îndeplinit câteva misiuni solicitante pentru a câștiga imunitatea și beneficiile pe care le aduce.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se bucură că au câștigat prima imunitate la America Express
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express FOTO Antena 1

A doua zi din „America Express - Drumul Aurului“ a început pentru cele 9 echipe cu un traseu dificil. Irina Fodor a pus în joc prima imunitate a noului sezon, care urma să le aducă concurenților mai multe avantaje: cazare, bani, mâncare, transport și o zi de pauză.

Concurenții au fost la o fabrică de tequila și s-au lovit de coșmarul recoltării agavelor, sub soarele arzător al Mexicului. Apoi, au fost nevoiți să bea o întreagă sticlă de tequila alături de mexicani, dar nu în spații publice, căci riscau amenzi uriașe.

După o zi plină de peripeții și situații excepționale, în care au încercat să ajungă primii la destinație și să câștige astfel imunitatea, concurenții au aflat câștigătorul.

Deși echipa Cătălin Bordea-Nelu Cortea a ajuns prima și trebuia să primească imunitatea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au folosit de Jokerul câștigat cu o zi înainte. Avantajul pe care l-au primit cei doi este: „poți scădea 30 de minute din ora la care ajungi în punctul de acordare a imunității“.

Astfel, folosind Jokerul, cei doi au câștigat proba. „Dacă Dumnezeu a dat un pumn în stomac, eu l-am luat!“, a concluzionat Cătălin Bordea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite