„America Express“, concurenții au cerșit mâncare. Andreea Bălan: „Și când te gândești că mergeam cu elicopterul la concerte“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima noapte în Mexic a fost o adevărată provocare pentru concurenți, unii dintre ei fiind nevoiți să cerșească mâncare.

După o primă zi cu o cursă contra-cronometru și mai multe misiuni dificile, cele nouă echipe s-au confruntat cu provocarea primei cazări la ceas de seară. Înainte de aceasta, însă, au căutat cu disperare ceva de mâncare după o zi în care nu au pus nimic în gură. Unii au fost refuzați, alții au primit imediat, alții au fost nevoiți să cerșească de-a dreptul.

Comunicarea cu localnicii nu a fost deloc ușoară pentru unele echipe, care nu au avut noroc la prima încercare. După ce au găsit un loc în care să rămână peste noapte, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au plecat în căutarea mâncării. „Ca doi nebuni ne-am așezat lipiți amândoi de un zid. Mamă, mă vezi?“, a spus ccheful, care i-a cerut porumb unei femei ce vindea la o tonetă stradală.

Andreea Bălan a fost ademenită de mirosul îmbietor de taco și a cerut fără ezitare două porții, apoi patru când a văzut că sunt mici. Deși igiena lăsa mult de dorit, foamea a fost mai puternică și, după ce au căpătat mâcarea, ea și colega ei de echipă, Andreea Antonescu, au mâncat rapid, așezate pe bordură. „Și când te gândești că mergeam cu elicopterul la concerte“, și-a amintit Andreea Bălan. „Te lovește realitatea, îți dai seama că ești în altă țară, nu te cunoaște nimeni, nu ai bani“, a adăugat ea.

Printre cei mai puțini norocoși în prima seară s-au numărat Puya și soția lui, Melinda, care au primit au rătăcit mult pe străzi în căutarea unei cazări.

După mai multe refuzuri din partea localnicilor, o femeie a acceptat ca artistul și partenera lui să rămână peste noapte în locuința ei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite