Loredana, rol într-un serial nou: o artistă nonconformistă, care a cântat într-un bar, și s-a căsătorit cu un politician

0
Publicat:

Comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“, de la Antena 1, o readuce pe micile ecrane pe Loredana.

Loredana joacă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“ FOTO Antena 1
Loredana joacă în comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“ FOTO Antena 1

Loredana revine la una dintre pasiunile ei, actoria, şi o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe Graţiela Voicu, actriţa care o va interpreta pe Diana, fiica acesteia.

Loredana și-a făcut debutul în film în pelicula „A doua cădere a Constantinopolului“. A jucat în filme internaţionale, precum „Modigliani“, alături de Andy Garcia, dar şi româneşti („Minte-mă frumos“, „Moştenirea“) şi în seriale TV de succes, precum „Regina“, „Inimă de ţigan“ sau „Aniela“.

În proiectul de la Antena 1, Loredana o va interpreta pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi și-a înşelat soțul de nenumărate ori, fără scrupule. Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la «Inimă de ţigan» și «Regina». Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul «Mamma Mia», şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran. Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările“, a declarat Loredana.

Alături de Loredana, în serialul romance de la Antena 1 telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe tânăra actriţă Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, protagonistul serialului. Cei doi au crescut împreună, pentru ca mai apoi Diana să plece să studieze moda la Paris. La revenirea în ţară, copleşită de faptul că familia ei a pierdut întreaga avere, acceptă uneltirea mamei ei de a se vedea cu Victor, văzând în această relaţie singura ei şansă de salvare. Arogantă şi plină de ea, egoistă, răsfăţată şi oportuniscă, Diana se agaţă această şansă.

Din distribuția serialului mai fac parte, printre alții, Emilia Popescu, Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Anda Sârbei, Matei Negrescu. Produția va putea fi urmărită din toamnă, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite