Lolrelai îl ia la roast pe Rocco Siffredi, la „iUmor“. Cine este blonda care a venit special din Italia pentru starul porno FOTO

0
0

Rocco Siffredi, legenda internaţională a filmelor pentru adulţi, va juriza alături de Cheloo, Delia și Costel ediţia „iUmor“ din această duminică. Totodată, va avea parte de un roast savuros.

Lolrelai pe scena „iUmor“
Lolrelai face un roast pentru Rocco Siffredi la „iUmor“ FOTO Antena 1

Prezent în calitate de membru special al juriului „iUmor“, actorul de filme pentru adulți Rocco Siffredi a avut parte de „tradiționala“ porție de roast a emisiunii. Doi invitați au urcat pe scenă pentru moment savuroase de umor: Lolrelai și actorul de filme pentru adulți Ștefan Steel.

În timp ce pe Ștefan Steel îl cunoștea, pentru că au colaborat la un film, pe Lolrelai nu a văzut-o niciodată.  Lolrelai, aşa cum este cunoscută publicului Ștefania Costache, a mărturisit că a venit special din Italia pentru a-i face un roast lui Rocco Siffredi. „Chiar n-am crezut c-o să am vreodată ocazia să-l întâlnesc pe Rocco. Pentru mine, e un fel de Brad Pitt, nu mă aștept ca mâine să vin să-l iau la mișto pe Brad Pitt. Cam la nivelul ăla e“, a declarat fosta concurentă iUmor.

Blonda l-a făcut să râdă pe actorul italian și, totodată, pe toți cei prezenți în platoul de filmare, la scurt timp după ce a pășit pe scena show-ului: „Bună seara, dragi jurați! Bună, Rocco! Este prima dată când te văd îmbrăcat“. „Foarte bun!“, a exclamat Rocco Siffredi teribil de amuzat, Cheloo a lăudat-o şi el: „Ștefania Costache este o persoană care scrie foarte bine! Și scrie foarte bine umor. A fost un text respectuos, de nota 10“.

Ștefania Costache face stand up comedy și a participat la mai multe emisiuni TV: a fost finalistă „iUmor“ și concurentă „Chefi la Cuțite“. Conștientă de atuurile sale fizice, Lolrelai nu se sfiește să și le pună în valoare și postează des fotografii și clipuri în rețele sociale.

Momentul de roast oferit de următorul invitat special i-a făcut pe toți să râdă copios. „După cum știe toată lumea, eu sunt Ștefan Steel, actor în filme pentru adulți. Dar, puteți să vă prefaceți că nu știți, bineînțeles! Nimeni nu se uită la astfel de filme, e ok, nicio problemă. Ce să zic… am emoții! Aici e de vorbit, nu glumă. Rocco este ca un de Niro în lumea noastră, adică, foarte, foarte bătrân “, a spus acesta pe scena „iUmor“.

Delia, Costel și Cheloo nu au scăpat nici ei de glumele acide ale celor doi invitați. Care au fost reacțiile lor, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a şaptea ediţie iUmor, difuzată duminică seara, de la 20.00, la Antena 1.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite