Costel Bojog, noul membru al juriului „iUmor“. Cine este actorul care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a renunțat recent la colaborarea cu Antena 1. În juriu a venit Costel Bojog (40 de ani), noul membru permanent.

Costel Bojog, noul membru permanent al juriului „iUmor“ FOTO Antena 1
Costel Bojog, noul membru permanent al juriului „iUmor“ FOTO Antena 1

Mihai Bendeac a renunțat la colaborarea cu Antena 1 în urmă cu aproximativ două săptămâni. În juriu a venit Costel Bojog (40 de ani), noul membru permanent.

Începând cu cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1, Costel Bojog se alătură pupitrului juriului „iUmor“, în calitate de membru permanent.

Astfel, comediantul va continua căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 13 alături de Delia, Cheloo şi invitatul-surpriză al fiecărei ediţii „iUmor“.

Costel Bojog: „«iUmor» este o experienţă grozavă“

Costel Bojog este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, după ce a studiat 3 ani la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up, dar a jucat și în piese de teatru și filme precum „Amintiri din epoca de aur” sau „4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile”. Actorul s-a născut la Bacău, pe 12 martie 1982.

Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar «iUmor» este şi despre asta. Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă“, a mărturisit Costel.

Audițiile sezonului 13 continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1, când seria invitaților-surpriză din juriu continuă cu Maia Morgenstern. Actriţa nu va scăpa nici ea de bine-cunoscutul roast, venit din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru și mimă până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile lor.

Cine sunt cei care vin să o ia la roast pe Maia Morgenstern și ce momente amuzante vor fi în emisiune, telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite