Serialul „Lia – soţia soţului meu“ revine la Antena 1. Când are loc premiera noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul a fost reînnoit, iar cel de-al doilea sezon va fi difuzat din 24 august, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1.

Ștefan Floroaica și Ana Bodea, protagonisțtii serialului „Lia – Soţia soţului meu“ FOTO Antena 1
Ștefan Floroaica și Ana Bodea, protagonisțtii serialului „Lia – Soţia soţului meu“ FOTO Antena 1

Serialul duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. „Este un sezon în care personajul pe care îl interpretez, Lia, se va lupta pentru viața ei, pentru iubirea ei, pentru principiile și dorințele sale. Sunt sigură ca serialul vă va ţine cu sufletul la gura și vă asigur că va fi din ce în ce mai palpitant!“, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei Călin.

La rândul ei, Ioana Blaj dezvăluie: „Alice o să fie neiertătoare, o leoaică gata să sară la luptă şi să protejeze tot ce crede că îi aparţine. Sezonul doi, după cum aţi reuşit să vedeţi în promo, o sa ne ţină cu respiraţia tăiată în fiecare joi“.

Ștefan Floroaica, cel care îi dă viaţă lui Petru, completează: „Abia aştept să aflaţi continuarea poveştii lui Petru şi a Liei, presărată din plin cu acţiunile lui Alice, pentru că în acest sezon vor trece prin şi mai multe încercări şi provocări. Vor reuşi să meargă împreună pe acest drum şi să depăşească toate obstacolele? Rămâne de văzut“.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului „Lia – Soţia soţului meu“, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, la Antena 1.

Din această toamnă, telespectatorii vor putea urmări şi comedia romantică românească „Lasă-mă, îmi place! Camera 609“, adaptare după producţia turcească Room 309.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite