Juratul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit în ajunul noii serii a faimoasei emisiuni

0
Publicat:

Prezentatorul MasterChef Australia, Jock Zonfrillo, a murit subit la vârsta de 46 de ani, în ajunul noii serii a emisiunii culinare, potrivit CNN, care citează un comunicat al postului de televiziune australian Network 10.

Jock Zonfrillo. FOTO Facebook Jock Zonfrillo
Jock Zonfrillo. FOTO Facebook Jock Zonfrillo

Potrivit comunicatului, care nu a precizat cauza morții, scoțianul Jock Zonfrillo a decedat duminică la Melbourne.

Jock Zonfrillo s-a alăturat celebrului show culinar în 2019 și urma să deschidă premiera noii serii, luni, alături de juriul invitat, în emisiune fiind anunțat și celebrul bucătar britanic Jamie Oliver. Postul TV Network 10 a anunțat scoaterea din emisie a episodului.

Familia sa a transmis un mesaj sfâșietor după tragica veste.

„Atât de multe cuvinte îl pot descrie, atât de multe povești pot fi spuse, dar în acest moment suntem prea copleșiți pentru a le pune în cuvinte. Pentru cei care i-au încrucișat calea, i-au devenit colegi sau au fost suficient de norocoși să fie familia lui, păstrați-l pe acest scoțian mândru în inimile voastre atunci când veți bea următorul whisky.
Vă implorăm să ne lăsați să plângem în privat în timp ce găsim o modalitate de a naviga prin această situație și de a găsi spațiu pe partea cealaltă pentru a ne sărbători soțul, tatăl, fratele, fiul și prietenul de neînlocuit
”, se adaugă în declarație.

Zonfrillo s-a născut la Glasgow, în 1976, iar perioada adolescenței sale a stat sub semnul dependenței de droguri. A învățat meserie de la unii dintre cei mai cunoscuți bucătari ai lumii. A plecat din Marea Britanie în 1999 și s-a stabilit în Australia ca bucătar-șef la Restaurant 41 din Sydney, iar ulterior și-a deschis propriul local, Restaurant Orana din Adelaide, închis în 2000.

A fost gazda mai multor emisiuni culinare, printre care „Nomad Chef”, iar din dorința de a pune în valoare mâncarea indigenă australiană, a înființat, în 2016, The Orana Foundation.

Populara emisiune MasterChef l-a făcut celebru în Australia.

Celebrul chef britanic Gordon Ramsay, a calificat moartea lui Zonfrillo drept „o veste devastatoare”.

„M-am bucurat cu adevărat de timpul pe care l-am petrecut împreună la MasterChef în Australia. Îi transmit toată dragostea mea lui Lauren și familiei în aceste momente dificile”, a scris Gordon Ramsay pe Twitter.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite