Ionuţ Belei este câştigătorul „Chefi la cuţite“, sezonul 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Belei
Ionut Belei

Cel de-al optulea sezon din "Chefi la cuţite" a ajuns la final. Telespectatorii au avut parte de 44 de ediţii pline de emoţii, poveşti de viaţă dar şi preparare speciale pregătite pentru invitaţi de seamă.

Ionuţ Belei a reuşit să câştige marele premiu de 30.000 de euro după ce i-a impresionat pe juraţi cu o tehnică de gătit impecabilă şi un desert care i-a făcut să îi aleagă preparatul câştigător.

În marea finală cei 3 finalişti, Roxana Blenche, Ionuţ Belei şi Maria Şandru, au fost jurizaţi de 11 chefi. Fiecare a avut de preparat un meniu complet care a conţinut aperitiv, fel principal şi desert.

Cei trei concurenţi şi-au format echipa cu ajutorul căreia să prepare meniul câştigător:

Echipa Roxanei Blenche a fost formată din: Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani),

Maria Şandru i-a ales în echipa sa pe: Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Ionuţ Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuţite” sezonul 8 alături de: Paul Maxim, Vlăduţ Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie, Cătălin Rizea.

 "Nu i-am văzut niciodată atât de încântaţi de nişte farfurii. Niciodată nu au dat note atât de mari. Au fost cu toţii de acord că au fost cele mai bune farfurii din toate sezoanele", a declarat Gina Pistol despre jurizarea preparatelor. 

Citeşte continuarea pe Click.ro

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite