Cum s-au relaxat concurenţii X Factor înainte de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
finalisti X Factor

Tunsori noi, coafuri speciale şi un machiaj deosebit, aşa se relaxează finaliştii X factor, care au obţinut o derogare de la cei patru juraţi ai lor pentru a face pauză de repetiţii.

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câştiga finala X Factor sezonul 9, ce va avea loc vineri. Înainte de marea finală, concurenţii se pregătesc nu doar vocal, ci au grijă şi de felul în care vor arăta.

Italienii de la Super 4, Sonia Mosca, Andrada Precup şi Adrian Petrache au obţinut o derogare de la cei patru juraţi ai lor pentru a face pauză de repetiţii şi s-au relaxat o zi la salon. Tunsori noi, coafuri speciale şi un machiaj deosebit, totul pentru ca finaliştii X Factor să arate perfect în seara cea mare. Dar pentru că muzica face parte din vieţile lor în fiecare clipă, aceştia au continuat să cânte şi chiar au oferit un concert neplanificat specialiştilor care au avut grijă de look-ul lor.

finalisti X Factor
finalisti X Factor

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 şi Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9. Aceştia vor pregăti nu doar o melodie individuală, ci şi una alături de mentorii lor şi alta împreună cu un invitat special, nume importante din lumea muzicală din România. Care vor fi alegerile lor muzicale şi cine îi va cuceri pe cei de acasă, telespectatorii vor afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Câştigătorul va fi desemnat prin vot, iar admiratorii îşi pot susţine favoritul cu un sms la numărul 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite