Horia Vârlan dansează pe muzica celor de la Rammstein, în prima ediţie a concursului culinar „Junior Chef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Junior Chef“ a adunat cei mai talentaţi copii din România în materie de gătit, iar de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, aceştia vor asigura reţete gustoase şi un show plin de spontaneitate. Miza este mare din moment ce fiecare luptă pentru un loc în echipa celor trei membri ai juriului, Anca Lungu, Horia Vârlan şi Marius Florea Vizante.

Astfel, membrii juriului vor fi nevoiţi să departajeze peste 100 de copii, calificaţi în urma preselecţiilor, urmând ca doar jumătate dintre ei să meargă mai departe în concurs. În această etapă componenţii juriului vor deveni mentorii celor rămaşi în competiţie.

Încântată de şarmul unuia dintre concurenţi, Roxana Ionescu, prezentatoarea „Junior Chef“, l-a întrebat pe Rareş Pop, unul dintre prichindeii care i-a impresionat pe viitorii mentori, dacă doreşte ca ea să devină prietena lui. Fără să stea pe gânduri, Rareş a refuzat această prietenie, moment în care Roxana a început să se întrebe care este problema: „Sunt prea înaltă pentru tine? Sunt prea scundă sau prea mare?“. Problema, de fapt, era alta, Rareş a mărturisit că nu se înţelege cu fetele.

Competiţia nu este strânsă doar între concurenţi, ci şi între membrii juriului pentru că ei vor să-i atragă în echipă pe cei mai buni dintre cei buni, astfel că, după ce un copil primeşte trei răspunsuri afirmative, care îl duc în etapa următoare, se poate spune că începe adevăratul război. Marius Florea Vizante şi expertul bucătar Horia Vârlan scot toate armele din dotare pentru a-i convinge pe cei mici că doar în echipa lor vor putea pune mâna pe marele trofeu de „Junior Chef“.

image

Roxana Ionescu FOTO Antena 1

În încercarea de a-l aduce pe acelaşi Rareş în echipa lui, Marius Florea Vizante va cădea în genunchi la auzul deciziei micuţului care a ales o altă echipă în detrimentul celei coordonate de el. „Rareş era ceva special pentru mine. Acum, ne vom concetra să-l contracarăm pentru că este un candidat puternic. Este prea bun“, mărturiseşte Marius Florea Vizante.

image

Marius Florea Vizante FOTO Antena 1

Şi dacă Vizante va ajunge la podea, nu acelaşi lucru se poate spune despre Horia Vârlan, care a dansat pe ritmurile celor de la Rammstein, atunci când Achimescu Andrei, un puşti pasionat de muzică, i-o povestit despre molodiile formaţiei. „Rammstein este o trupă de muzică? Eu credeam că este vreo reţetă de care n-am auzit niciodată“, mărturiseşte Horia. Surpriza a fost şi mai mare atunci când în platoul emisiunii a început să se audă o melodie a trupei Rammstein, iar Horia a început să danseze precum pasionaţii de gen, astfel încât, colegii săi de jurizare au rămas uimiţi de talentul său: „Ce rău îmi pare că Horia a descoperit abia acum Rammstein. Ia uite ce bine se simte pe piesa asta“, a declarat şi Anca Lungu.

Acest moment, dar şi multe altele pot să fie vizionate începând de luni, de la ora 20:30, în cadrul noului show culinar dedicat copiilor, „Junior Chef“, de la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite