Florin Ristei îl întâlneşte pe Simon Cowell, creatorul francizei „X Factor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului muzical din România, Florin Ristei, a plecat la Londra cu prietenii săi din trupa FreeStay pentru a participa la X Factor Tour 2014. Băieţii vor profita de vizită şi pentru fimările clipului de la prima piesă a premiantului.

Până vor ajunge în Thailanda, pentru a celebra câştigul lui Ristei la „X Factor“ România 2013, aşa cum au povestit la Adevărul Live, cântăreţii din trupa FreeStay serbează în Marea Britanie. Liderul formaţiei şi colegii săi, Şerban Niculae, Vladimir Grafu, Alin Ilieş, Alin Teodorescu şi Mihai Togănel, au plecat joi la Londra, unde vor sta până pe 11 martie.

În urma emisiunii de la Antena 1, Ristei nu a intrat doar în posesia cecului de 120.000 de euro, dar şi-a dublat şi succesul. Drept dovadă, interpretul hitului „Ea este Dana“ este invitat să participe la închiderea X Factor Tour 2014, ce va avea loc pe stadionul Wembley, pe 9 martie.

image

„Este un eveniment important la care îi voi întâlni pe Simon Cowell (creatorul show-ului – n. r) şi pe toţi finaliştii X Factor UK. A doua zi, sunt invitat de către cei de la Sony Londra să le vizitez casa de producţie, iar apoi vom filma videoclipul pentru prima mea piesă – nu spun care -, alături de colegii mei de la FreeStay“, se mândreşte Ristei.

Până vom vedea rezultatul, Ristei poate fi urmărit la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20.30, la „Te cunosc de undeva“, unde îşi dovedeşte aptitudinile artistice prin transformări ciudate şi neaşteptate. Jurizat de Monica Anghel, Delia Matache, Andrei Aradits şi Pepe, el concurează cu Alex Maţaev, Andreea Bănică, Raluka, Doru Todoruţ, Alex Velea, Nicole Cherry şi Elena Ionescu. 


 

image
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite