Grila de toamnă a Digi24 HD: filozoful Gabriel Liiceanu şi istoricul Lucian Boia, invitaţi în prima ediţie „Imparţial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filozoful Gabriel Liiceanu este invitatul jurnalistului Luca Niculescu, în prima ediţie din acest sezon al emisiunii „Imparţial“ FOTO Digi24
Filozoful Gabriel Liiceanu este invitatul jurnalistului Luca Niculescu, în prima ediţie din acest sezon al emisiunii „Imparţial“ FOTO Digi24

Emisiunile „Imparţial“, „Din interior“ şi „Paşaport diplomatic“ revin în această toamnă la postul de televiziune Digi24 HD.

Pentru cei mici Digi24 HD a pregătit un nou sezon de informaţii utile, reportaje si interviuri amuzante, toate adunate în emisiunea „Jurnal pentru copii“, prezentată de Miruna. 

Din 31 august debutează şi un nou sezon de bune maniere. Dana Gont şi „Bonton“ revin cu poveşti despre oamenii care schimbă lumea în care trăim şi vorbesc despre gesturi mici cu efecte mari. 

„Din interior“, emisiunea de reportaj a Digi24 HD, a pregătit pentru această toamnă noi anchete jurnalistice. În prima ediţie, difuzată pe 31 august, de la ora 22.30, telespectatorii îi vor cunoaşte pe moştenitorii elitelor politice româneşti şi vor învăţa de la ei lecţii preţioase despre nobleţe, curaj şi demnitate.

În această toamnă Digi24 HD continuă să vorbească despre diplomaţie la „Paşaport diplomatic“. Noul sezon debutează cu o exclusivitate – realizatorul emisiunii, Balazs Barabas, a mers de o parte şi de alta a graniţei dintre Israel si Fâşia Gaza şi le oferă telespectatorilor un reportaj realizat în zona de război. 

Echipa emisiunii „Tinereţe fără bătrâneţe“ este pregătită şi în acest nou sezon să vină în întâmpinarea celor care caută informaţii legate de starea lor de sănătate.

Luca Niculescu revine şi el, la început de toamnă, la Digi24 HD, cu un nou sezon „Imparţial“. Emisiunea îşi propune câteva schimbări şi vrea să meargă dincolo de eveniment, dincolo de actualitatea imediată, dincolo de declaraţiile la „cald“. 

„Vom continua să privim faptele şi oamenii din mai multe unghiuri, să oferim mai multe faţete ale unui eveniment. Informaţii, analize, opinii şi invitaţi de primă-mână, este ceea ce ne propunem să oferim telespectatorilor Digi24 în fiecare duminică“, a declarat Luca Niculescu. În prima ediţie invitaţi sunt filozoful Gabriel Liiceanu şi istoricul Lucian Boia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite