Grila de toamnă Kanal D: Adio, „Suleyman“, bun-venit Botezatu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un talent-show nou, emisiuni de divertisment şi producţii consacrate, dar şi noi vedete sunt câteva dintre punctele forte ale grilei de toamnă de la Kanal D.

Din 1 septembrie, Kanal D lansează producţii noi – talent-show-ul pentru copii „KIDSing“, show-ul de comedie „Discote-K“, „Supermodels by Cătălin Botezatu“ – dar va aduce telespectatorilor şi noi sezoane ale programelor deja consacrate, printre care „Teo Show“, „Wowbiz“, „D-Paparazzi“ şi „Asta-i România!“. 

Grila de toamnă Kanal D acoperă o paletă diversificată de conţinut, de la divertisment, reality-show-uri, seriale TV şi filme, la comedie, lifestyle, ştiri.

„KIDSing", singurul show de talente dedicat exclusiv vocii copiilor, începe pe 10 septembrie şi va fi difuzat în fiecare miercuri de la ora 20.00. „KIDSing” nu este doar un concurs al vocilor, ci şi un spectacol de divertisment în care principalul element este emoţia. Juriul este format din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark (foto), iar prezentatorii sunt actorul Dan Bordeianu şi Theo Rose, o tânără cântăreaţă. Fiecare dintre finaliştii galelor va filma propriul ideoclip, alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga însă marele trofeu şi premiul de 20.000 de euro.

image

„Discote-K“, noul proiect de comedie al Kanal D, va fi difuzat din 13 septembrie, în fiecare sâmbătă de la 21.30. În structura show-ului se regăsesc situaţii absurde, hilare în care sunt parodiate tipologii ale românului de rând şi tipare ale relaţiilor sociale. Printre actorii care vor evolua în show se numără Paula Chirilă şi Octavian Strunilă, iar prezentatorul programului este Răzvan Alexe Krem (fost finalist la „Românii au talent“).  

Cătălin Botezatu şi Mihai Călin sunt noile vedete ale postului. Cătălin Botezatu va fi gazda emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu", un reality-show ce va fi difuzat în serile de duminică. Din această toamnă, actorul Mihai Călin va prezenta show-ul „Norocul bate la uşă“, o emisiune de cultură generală care le poate aduce câştiguri însemnate telespectatorilor. 

Ilinca Vandici (foto) va prezenţa show-ul „D-Paparazzi“, în fiecare vineri, de la ora 22.00, în timp ce fosta prezentatoare, Adelina Pestriţu, va fi partenera lui Mădălin Ionescu la „Wowbiz“.

ilinca vandici foto pro tv

„Suleyman Magnificul“, un serial care a fost constant lider de audienţă în ultimii ani, revine din 4 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00. Acesta este ultimul sezon al serialului-fenomen difuzat în peste 60 de ţări.

Emisiunile consacrate prcum „Asta-i România!“ şi „Teo Show“ revin cu sezoane consacrate din 6, respectiv 8 septembrie.   
 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite