Gianina Corondan face „Feţe-feţe“ la TVR 1. Când începe noua emisiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Gianina Corondan (48 de ani) aduce o nouă emisiune, „Feţe-feţe“, la TVR 1. Reprezentanţii postului au anunţat când va debuta producţia.

Gianina Corondan face „Feţe-feţe“ la TVR1 de luni, 6 mai.

„Şi pentru că ne place să ne uităm la oameni, să le ghicim poveştile, să le intuim vieţile, să le presupunem meseriile, la «Feţe-feţe» intuiţia poate aduce concurenţilor bani“, spun producătorii.

Ce teste-surpiză sunt pregătite, ce premii se pot câştiga şi ce nebunii a pregătit Gianina, telespectatorii pot afla din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR 1, în emisiunea „Feţe-feţe“.

Până atunci, Gianina deja s-a pregătit şi ea cu o nouă faţă. „M-am supus unei intervenţii de mare fineţe, non-invazive, moderne. Mi-a fost teamă la început. Apoi m-am liniştit. Nu a durut, nu a durat şi e cum mi-am dorit. Nu puteam începe un aşa proiect amuzant cu o faţă veche, serioasă, nemodernizată şi neadaptată trendurilor. În plus, asta e şi ideea, faţa să spună cât mai multe, nespunând nimic. Faţa mea, dar şi feţele concurenţilor de la «Feţe-feţe»“, a scris Gianina în mediul online, alături de o fotografie sugestivă. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite