Fostul știrist TVR Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2. „Mi se împlinește o dorință din adolescență“

0
Publicat:

Cu o experiență de peste 15 de ani în media, acesta va prezența News Time, știrile noii stații TV din portofoliul Dogan Media Internațional.

Radu Andrei Tudor spune că se află în fața celei mai mari provocări profesionale FOTO Kanal D
Radu Andrei Tudor spune că se află în fața celei mai mari provocări profesionale FOTO Kanal D

Radu Andrei Tudor, fost prezentator al principalului jurnal de la TVR, va prezenta jurnalului Kanal D2, odată cu lansarea noii televiziuni, pe 2 aprilie, de la ora 21.00.

El se alătură echipei Dogan Media Internațional, iar telespectatorii îl vor putea urmări chiar din prima zi de emisie, într-o ediție specială a știrilor Kanal D2, iar apoi, de luni până vineri, de la ora 21.00.

Acesta și-a început cariera ca redactor și prezentator de Știri la Radio 1, în Piatra Neamț, orașul natal. A continuat Europa FM, Radio 21, Digi FM și PRO FM. A urmat, pas cu pas, o carieră tot mai vizibilă și bine închegată, Radu Andrei Tudor devenind una dintre cele mai tinere voci ale știrilor.

Cu o experiență de peste 15 de ani în media, în special în domeniul știrilor de televiziune, Radu Andrei Tudor a prezentat telejurnalul principal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum și Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani. Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii „Pulsul Zilei“, un format de infotainment, în prime time.

A prezentat o serie de evenimente majore, în regim de breaking news, precum tragedia de la Colectiv, atentatele din Europa sau moartea regelui Mihai. Totodată, Radu Andrei Tudor a fost și gazda festivalului Cerbul de Aur.

 „Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui grup media puternic, cu o evoluție extraordinară în cei 16 ani de existență.  Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV.

Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență. Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversație. E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Știrilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informația relevantă, imparțială, corectă“, a spus Radu Andrei Tudor.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite