Schimbare importantă la TVR. Pleacă principalul prezentator al Jurnalului televiziunii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cunoscut prezentator al Jurnalului televiziunii publice pleacă la Kanal D. Informațiile au fost făcute publice în mediul virtual, pe rețelele de socializare.

Radu Andrei tudor  FOTO Facebook
Radu Andrei tudor FOTO Facebook

„Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a anuntat vineri ca va parasi pupitrul Stirilor. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare. "The NewsMan" - una dintre vedetele postului public - are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!”, a scris pe pagina sa Dorin Chioțea, fost şef al departamentului sport din TVR.

Radu Andrei Tudor a prezentat, timp de patru ani, Jurnalul de la ora 20.00. Reprezentanții TVR au confirmat pentru TV Mania plecarea prezentatorului, dar și unde pleacă și cine îl înlocuiește.

„Reprezentanții TVR ne-au confirmat plecarea pe cale amiabilă a acestuia, începând cu data de 22 martie 2023. Totodată, din informațiile TVMania, în locul lui Radu Andrei la pupitrul principalului jurnal de știri va veni Mihai Rădulescu”, mai arată sursa citată.

Surpriza continuă cu destinația prezentatorului . Aceeași sursă arată că acesta va merge la Kanal D.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite