Finala „Chefi la cuțite“. Cine sunt cei trei concurenți care luptă pentru premiul de 30.000 de euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semifinala show-ului culinar de la Antena 1 i-a desemnat pe cei trei finaliști care se vor întrece în marea finală difuzată în această seară, de la 20.30.

Sezonul 10 „Chefi la cuțite“ a fost fost și cel mai bun de până acum, după cum au mărturisit cei trei chefi: a avut momente frumoase și surprize, dar a avut și multe momente grele și tensionate. Au fost răsturnări de sitauație și concurenți buni, pe care chefii îi vedeau în finală, dar care au părăsit competiția mai devreme.

Finala „Chefi la cuțite“: premiul are o valoare de 30.000 de euro
Finala „Chefi la cuțite“: premiul are o valoare de 30.000 de euro FOTO Antena 1

Cei trei care au reușit să ajungă în marea finală din această seară sunt Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, și Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea.

Ultima probă a semifinalei de miercuri seara i-a surprins încă o dată pe concurenți: ei au avut ca temă un „signature dish“, acel preparat în care să se regăsească personalitatea și creativitatea lor culinară, și au avut de făcut două farfurii în doar 60 de minute. Notele au fost acordate chiar de către cei trei chefi. În urma acestei ultime probe au fost desemnați finaliștii.

Cine e Adrian Stroe de la „Chefi la cuțite“

Adrian Stroe chefi la cutite Foto Antena 1 jpg

Adrian Stroe are 34 de ani este considerat unul dintre cei mai buni concurenți ai acestei echipe. Creativ, foarte organizat, pragmatic, el este bucătar la un restaurant din Râmnicu Vâlvea și își crește singur copiii.. „Adrian a venit din poziția de cuțit de aur, a făcut tot timpul farfurii frumoase și nu a ieșit din note maxime. Are un parcurs constant superb“, a spus Cătălin Scărlătescu despre el.

Cine e Raluca Todea de la „Chefi la cuțite“

Raluca Todea Chefi la Cutite Foto Antena 1 jpg

Raluca Todea e din Deva, are 42 de ani, este antrepremor și i-a surprins pe toți cu parcursursul său până în finala competiției, chiar și pe căpitanul echipei sale, Florin Dumitrescu. „Raluca a reușit, cu 4 ani în bucătărie și un schimb de profesie, să ajungă finalistă. Sunt foarte mândru de ea“, a spus acesta.

Cine e Florica Boboi de la „Chefi la cuțite“

Florica Boboi 1 Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg

Florica Boboi a fost foarte surprinsă când a auzit că se numără printre cei trei finaliști și s-a prăbușit în genunchi, izbucnind în lacrimi.

La audiții, ea a primit două cuțite, dar, ajunsă în bootcamp, nu a prins un loc în echipe. Totuși, câteva ediții mai târziu, Scărlătescu a folosit bomba câștigată și a adus patru concurenți în sezonul 10, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi. Aceasta a intrat în echipa lui Sorin Bontea, potrivit Antena 1.

Florica Boboi are 37 de ani, însă toți o cunosc drept Floricuța. S-a născut în Țara Oașului, este bucătar și organizator de evenimente la Paris, oraș în care locuiește de aproximativ opt ani. Concurenta a venit la preselecții împreună cu soțul ei, cu care are o relație de 21 de ani.

Florica Boboi a rămas șocată când a aflat că e finalistă
Florica Boboi a rămas șocată când a aflat că e finalistă FOTO Antena 1

Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi s ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține“, a mărturisit ea la preselecții.

Urmează un final de cursă încărcat de momente tensionate. Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au cea mai grea misiune: aceea de a alege cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. În cine își vor pune toată încrederea? De partea cealaltă, concurenții aleși trebuie să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Ce strategie va avea fiecare finalist și cum își va crea meniul à la carte pe care trebuie să-l pregătească telespectatorii vor descoperi în marea finală „Chefi la cuțite“, din această seară.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite