Ediţie specială Adevărul Live: Actriţa Maria Obretin, despre „Umbre“, serialul românesc HBO care cucereşte Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Maria Obretin a povestit, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunilor Adevărul Live, despre rolul principal din noul serial produs de HBO în România, „Umbre“, dar şi despre relaţia cu partenerul de scenă, actorul Şerban Pavlu.

Maria Obretin şi Şerban Pavlu, cunoscut pentru personajul Văru' din reclama pentru tocmai.ro, sunt protagoniştii celui de-al treilea serial produs de HBO în România, „Umbre“.

„Umbre“ este o adaptare a serialului australian „Small Time Gangster“ şi a avut premiera în România la HBO, pe 28 decembrie, de la ora 22.00. Televiziunea plănuieşte să lanseze această producţie (dublată sau subtitrată) în toate cele 15 state din Europa centrală şi de Est în care deţine staţii locale, plus Olanda, după cum a relatat „The Hollywood Reporter“.

Acţiunea serialului „Umbre“ este plasată într-un Bucureşti al contrastelor şi spune povestea taximetristului Relu Oncescu (Şerban Pavlu), care are doi copii, o soţie, Gina (Maria Obretin), şi o viaţă dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu pare un taximetrist obişnuit, însă, nimeni nu bănuieşte că acesta lucrează ca recuperator pentru Căpitanu', un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi, a familiei şi a mafiei, nu ştie de existenţa celeilalte, Relu reuşind să ţină totul sub control. 

După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găseşte o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafaţă.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri