Şerban Pavlu este un taximetrist-recuperator într-un nou serial HBO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Pavlu este protagonistul celui de-al treilea serial produs de HBO în România, intitulat „Umbre“. Producţia vine după „În derivă“ şi „Rămâi cu mine“.

Serialul este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, interpretat de Şerban Pavlu, actor cunoscut pentru personajul Văru', din reclama pentru tocmai.ro. Relu este un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Filmul, al cărui scenariu este adaptat de Bogdan Mirică, îi mai are în distribuţie pe Dorel Vişan, Gabriel Spahiu, Andi Vasluianu, Diana Cavallioti, Doru Ana, Andreea Vasile, Maria Obretin, Gabriel Huian, Ştefan Velniciuc. Regia serialului „Umbre“ este semnată de Igor Cobileanski şi Bogdan Mirică.

Acest proiect îi are ca producători executivi HBO Europe pe Antony Root şi Wayne Henry, Carmen Harabagiu este producător executiv HBO România, Aurelian Nica, producător HBO România şi Dragoş Vîlcu, producător Multimedia Est.

Filmările au început pe 9 iunie, iar timp de 70 de zile actorii, regizorii şi echipa de producţie se vor afla pe platourile de filmare pentru a realiza noul serial. Premiera producţiei este programată pentru 2015.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite