HBO plănuieşte o lansare europeană a serialului românesc „Umbre“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul românesc „Umbre“, care va avea premiera la HBO România, pe 28 decembrie, ar putea fi transmis în 15 ţări europene în care televiziunea deţine staţii, potrivit „The Hollywood Reporter“. Producţia, o poveste despre mafie şi lumea interlopă, îl are ca protagonist pe actorul Şerban Pavlu.

„Umbre“ este o adaptare a serialului australian „Small Time Gangster“ şi va fi difuzat în România de HBO, din 28 decembrie, de la ora 22.00. Televiziunea plănuieşte să lanseze această producţie (dublată sau subtitrată) în toate cele 15 state din Europa centrală şi de Est în care deţine staţii locale, plus Olanda, scrie hollywoodreporter.com.

Sunt diferenţe între telespectatorii din Europa, dar crima  «vinde» întotdeauna, «vinde» li la nivel internaţional, a declarat pentru „The Hollywood Reporter“, Wayne Henry, producător HBO Europe.
Totodată, acesta a ptrecizat că, în funcţie de feedback-ul publicului din România, este luat în considerare un al doilea sezon.

Actorul Şerban Pavlu, cunoscut pentru personajul Văru' din reclama pentru tocmai.ro, este protagonistul celui de-al treilea serial produs de HBO în România, „Umbre“, după producţiile „În derivă“ şi „Rămâi cu mine“.

Acţiunea serialului „Umbre“ este plasată într-un Bucureşti al contrastelor şi spune povestea taximetristului Relu Oncescu (Şerban Pavlu), care are doi copii, o soţie şi o viaţă dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu pare un taximetrist obişnuit, însă nimeni nu bănuieşte că acesta lucrează ca recuperator pentru Căpitanu', un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi, a familiei şi a mafiei, nu ştie de existenţa celeilalte, Relu reuşind să ţină totul sub control.

După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găseşte o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafaţă.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri