Duelul reality-show-urilor: „Survivor România“ vs „America Express“ . Pro TV face o mutare-surpriză pentru Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV a programat duminică seara un episod special din „Survivor România“, la concurență cu prima ediție „America Express“ de la Antena 1.

Daniel Pavel, pe plajă, în timpul unei probe de la Survivor România
Daniel Pavel va prezenta duminică un episod special din Survivor România FOTO Pro TV

Cele două televiziuni rivale vor lupta pentru audiență și în zilele de luni, marți și miercuri, când cele două reality-show-uri se suprapun în prime-time.

„Peste două zile ne revedem cu un episod special de «Survivor». Duminică, de la ora 20.00, poți afla ce alte surprize mai pune la cale show-ul“, se arată pe pagina de Facebook Survivor România. Anunțul a fost făcut azi, în timp ce Antena 1 a anunțat cu mult timp în urmă ziua lansării show-ului „America Express – Drumul aurului“.

Întreaga aventură «America Express» începe la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20.30“, se arată într-un comunicat al postului.

„Survivor România“ 2023 a avut premiera luni, 9 ianuarie, apoi a avut încă două ediții, marți și miercuri. Postul a fost lider de audiență în cele trei zile. În reality-show-ul de la Pro TV a avut deja loc prima eliminare, iar un concurent a abandonat competiția.

Cele 9 perechi de concurenți de la „America Express“ sunt: Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Show-ul de la Pro TV se desfășoară în Republica Dominicană, cel de la Antena 1 în America de Sud, de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, în Mexic, Guatemala și Columbia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite