Diana Bart, la Adevărul Live: „Pasiunea pentru gătit o am de la mama“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare“, spunea George Bernard Shaw. Oameni simpli, celebrităţi, scriitori, cu toţii împărtăşesc această pasiune, iar Diana Bart, prezentatoarea emisiunii „Click! Poftă bună!, de la Prima TV, se numără printre vedetele „îndrăgostite“ de mâncare. Pasionată de gastronomie, Diana Bart a venit la Adevărul Live pentru a vorbi despre arta culinară şi emisiunea pe care o prezintă.

Diana Bart vă introduce pas cu pas, în fiecare sâmbătă, în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea „Click! Poftă bună“. În fiecare săptămână, ea are invitată o vedetă, alături de care va găti o reţetă delicioasă.

Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emisiunii, va prezenta meniul săptămânii, o rubrică practică pentru toate familiile active. Tot la „Click! Poftă bună!“, Diana, care e şi gazda emisiunii mondene „Click!“, va prezenta reţete boiereşti din perioada interbelică.

Pe lângă această secţiune, la rubrica „Infoculinar“ se va prezenta istoria diferitelor preparate. Povestea îngheţatei, cine a făcut prima cafea din lume, cum a devenit ciocolata desertul favorit al planetei, despre toate acestea, telespectatorii pot afla într-o pastilă plină de informaţii savuroase.

Cele mai importante declaraţii:

„În fiecare sâmbătă, de la 11:30, vă duc în lumea gastronomiei. Trebuie să ştii cum să o prepari, dar şi cum să o serveşti telespectatorilor. Avem şi un invitat în fiecare săptămână, îl am şi pe chef Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emsiunii care ne dă sfaturi interesante. La rubrica «Infoculinar» aflăm istoria diferitelor produse. Pe finalul emisiunii împărtăşim secrete vechi, preparate de la bunica“, începe Diana Bart.

„În prima ediţie a fost Magda Vasiliu. A fost prima oară când am pregătit pacheţele de carne cu fasole verde, exact ca în revista «Click!Poftă Bună». Dacă nu pui suflet, nu-ţi iese. E important să cunoşti istoria ingredientelor, cum spunem la «Infoculinar». Piperul era mai scump ca aurul, era dat ca zestre. Revista «Click!Poftă Bună» ne ajută cu reţetele boiereşti, e important să transmitem acum ce simţeau boierii“, mai spune prezentatoarea.

„Avem un invitat important, Dan Badea, de la «Times New Roman». Ştie să amestece, să guste, să condimenteze. Am şi râs, am şi condimentat reţeta. Majoritatea chefilor sunt bărbaţi, poate simt mai bine aromele. Sunt pasionată de gătit, am participat şi la concursuri. De la mama am pasiunea asta. O vedeam cum se strofoca“, dezvăluie Diana.

image

Diana Bart FOTO David Muntean

„Îmi plac foarte multe mâncăruri, îmi place şi bucătăria mediteraneană, dar şi cea mexicană. Mă bucur de fiecare preparat, când merg într-o ţară străină îmi place să descopăr un gust nou. Aperitivele şi ciorbele îmi ies bine, dar şi sarmalele. Îmi place să fac ciocolată de casă, tot de la mama am luat această reţetă. Săptămâna asta am participat şi la «Cireşa de pe tort»“, încheie ea.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite