VIDEO „Epic Show“, debut spectaculos pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Epic Show“, transmisă în premieră şi în exclusivitate sâmbătă seara, pe adevarul.ro, s-a bucurat de un adevărat succes în rândul internauţilor. Show-ul realizat de clujenii Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan a atras un public numeros pe platforma multimedia adevarul.ro.

Cu subiecte actuale şi mondenităţi tratate în stilul caracteristic, ironic şi autoronic, „Epic Show“ a avut un debut spectaculos, generând 15.000 de vizualizări doar în ziua de sâmbătă.

„Epic Show“ este un pamflet săptămânal care abordează actualitatea prin rubrici şi scenete ce conţin atât elemente de televiziune, cât şi elemente specifice mediului online.

Există unele subiecte atât de răspândite şi de cunoscute, încât nu ai cum să nu te legi de ele, sunt de părere cei patru membri ai echipei: Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan. Fiecare emisiune va avea o temă, iar în prima ediţie cei patru au vorbit despre „arta“ de a fi român. Bârfele, ştirile recente şi mondenităţile comentate de tot românul au fost tratate la rubrica „Epicentrul“, iar subiectele intenaţionale au avut o categorie specială: „Epicanterii“.

Epic Show - Extras: Eşti român

„Ne luăm subiectele din tot ce ne înconjoară. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar uneori nu ne uităm mai departe de oglindă. În stilul clasic, jurnalistic, vrem să fim imparţiali. Vrem să jignim pe fiecare în mod egal“, au glumit cei patru membri „Epic Show“, în cadrul unei intervenţii în emisiunea „Adevărul Live“.

Epic Show - Extras: Poluţia Modei

Alte rubrici ale emisiunii sunt „Sinteza Silei“, „Anchetă pe Banchetă“ - interviuri cu vedete pe bancheta din spate, „Produsul Internet Brut“ şi „Videochixuri“ – o rubrică în care vor fi analizate cel mai noi videoclipuri. Câteva dintre temele primei ediţii au fost Dosarul transferurilor, ţinutele Iuliei Albu şi cel mai recent videoclip al Deliei Matache.

„Emisiunea «Epic Show» este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică şi autoironică, taxând scump pe unii şi ridiculinzându-i absolut gratuit pe alţii. Vom împleti vloggingul (n.r.-video blog) cu stand-up comedy, datul cu părerea şi bârfologia cu statul la pupitru, «Epic Show» este cocktailul satiric cu care te poţi îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului“, a mai spus Tibi Codorean.

Epic Show - Extras: Mafiot

După debutul pe adevarul.ro, „Epic Show“ urmează să intre în curând în grila de primăvară a postului Prima TV.

Epic Show - Extras: Taxi

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite