Umor românesc în noua grilă de programe Prima TV

0
0

Prima TV lansează, de pe 10 martie, noua grilă de programe, accentul fiind pus pe umorul de calitate valorificat prin emisiuni precum „Cronica Cârcotaşilor“ şi Ştirile Times New Roman.

Postul de televiziune propune o abordare nouă asupra programelor sale, în noua grilă urmând să se regăsească atât emisiuni consacrate precum „Cronica Cârcotaşilor“ şi „Schimb de mame“, dar şi show-uri noi. Astfel, emisiunea realizată de echipa Times New Roman, revenirea lui Dan Finţescu şi sinteza săptămânală realizată de Andrei Pleşu sunt doar câteva dintre punctele tari din grila de primăvară Prima TV.

Emisiunea „Cireaşa de pe tort“, o constantă a postului, revine pe micile ecrane din 10 martie, însă într-o nouă formulă. Reţeta noului sezon este compusă dintr-un chef, Remus Nica, cinci vedete supuse la încercări culinare şi un strop de farmec marca Dezbrăcatu’, prezentator şi la „Cronica Cârcotaşilor“.

image

Chef Remus Nica şi Dezbrăcatu’ (Codruţ Kegheş), prezentatori ai emisiunii „Cireaşa de pe tort“ FOTO Prima TV

Tot din 10 martie, Dan Finţescu revine şi el la Prima TV din 10 martie, cu o nouă emisiune, „Râzi şi câştigi“, primul show de divertisment interactiv cu conţinut video 100% românesc. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19.30, Finţescu îi va premia pe autorii celor mai interesante clipuri video, iar în fiecare lună cel mai votat filmuleţ va fi premiat cu 10.000 de lei. Pentru a putea câştiga unul dintre aceste premii, trebuie să intraţi pe pagina oficială de Facebook a emisunii, facebook.com/razisicastigi, să urcaţi filmuleţele voastre şi să daţi startul la votare.

După o aventură în Spania, „Trăsniţii“ se întorc în România, într-un nou sezon al sitcomului. Pupăză dă lovitura şi câştigă potul la Loteria Spaniolă. Mârlanu’ îşi urmează visul de a deveni preot, iar Chiorete şi Poponeţ revin ca angajaţi la secţia de poliţie.

image

Cronica Cârcotaşilor“ are un nou membru

Pe lângă programele consacrate, Prima TV aduce în noua grilă emisiunea „Ce gândesc femeile“. Din 10 martie, de luni până vineri, de la ora 16.30. Diane, Sabrina, Diana şi Raluca vor discuta diverse subiecte şi vor comenta ştirile zilei.

Din 12 martie, veteranii umorului de calitate de la „Cronica Cârcotaşilor“, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele, Puştiu’ şi Mistreţu’, revin pe micul ecran, de această dată cu întăriri: Oana Paraschiv, fosta colegă de la matinalul Kiss FM, se va alătura echipei.

image

Echipa „Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

image

Bebeluşele FOTO Prima TV

Buna dispoziţie continuă cu „Mondenii“, emisiune care se reinventează de la sfârşitul lunii martie şi devine primul „sketch comedy show live“ din România. În fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.30, emisiunea va cuprinde scenete şi momente muzicale realizate în direct. În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat-surpriză.

image

Andreea Grămoşteanu şi Mirela Zeţa, alături de Angel Popescu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ FOTO Prima TV

După ce articolele lor au produs entuziasm pe internet, jurnaliştii cotidianului independent de umor voluntar Times New Roman ajung în această primăvară şi pe micile ecrane, la Prima TV, din 15 martie. Umorul specific echipei editoriale va fi dozat în porţii de 30 de minute, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, alături de Dan Badea.

Prima TV readuce telespectatorilor şi emisiunea „112 - Poliţia în acţiune“. În fiecare săptămână, Mihai Ursu va urmări pas cu pas misiuni palpitante ale oamenilor legii.

Schimb de mame“ sau „Schimb de taţi“

Producţia Focus Monden se reinventează sub numele „Click!Monden“, dar va avea aceiaşi prezentatori: Alexandru Constantin şi Diana Bart. Imagini în premieră şi declaraţii exclusive ale persoanelor publice vor caracteriza formatul care va revoluţiona ideea de „emisiune mondenă“, din 10 martie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 22.30.

image

Alexandru Constantin şi Diana Bart FOTO Prima TV

În weekend, Prima TV oferă informaţii din diverse domenii de interes, de la design de locuinţe, la modă. Sâmbăta, de la ora 9.30, telespectatorii pot afla toate detaliile despre amenajări interioare şi materiale de costrucţii în emisiunea „Casa: construcţie şi design“, iar de la 10.30, emisiunea „Secrete de stil“ oferă doamnelor ponturi despre frumuseţe, metode de relaxare sau de petrecere a timpului liber.

„Levintza prezintă“, cea mai logevivă emisiune de gen din România, continuă să fie o sursă de informaţii din domeniul modei. Creatoarea de modă Doina Levintza va prezenta materiale despre cei mai faimoşi creatori de modă şi cele mai apreciate colecţii ale acestora.

„Schimb de mame“ pregăteşte o schimbare de macaz şi debutează cu o ediţie specială dedicată taţilor. Pe 16 martie, „Schimb de mame“ va deveni „Schimb de taţi“, odată cu sezonul cu numărul 19.

Doza de cultură cu Andrei Pleşu

Teme istorice cu impact în realitatea cotidiană, invitaţi de marcă şi subiecte de actualitate sunt coordonatele emisiunii Historia.ro. Istorici, profesori, analişti politici, martori ai unor evenimente istorice importante şi alte personalităţi vor fi alături de moderatorul Ion M. Ioniţă şi de Ciprian Plăiaşu, invitat permanent al emisiunii, în fiecare duminică, de la ora 11.00.

„Cafeneaua Dilema Veche“ este o sinteză a săptămânii pentru publicul inteligent şi activ. Andrei Pleşu, invitatul permanent al emisiunii, dezbate principalele teme împreună cu cei din studio, duminica, de la ora 13.00.

Problemele legate de sănătate vor fi abordate în emisiunea „Click!Sănătate“, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, ca mai apoi, în aceeaşi notă, Diana Bart să pregătească preparate gustoase şi sănătoase în emisiunea „Click!Pofta bună“, care va debuta din 15 martie, de la ora 12.00.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite