„Dallas“ revine pe micile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dallas serie noua

Serialul „Dallas“ se întoarce în România, începând cu 12 ianuarie, când Antena 1 va continua povestea americană cu cel de-al doilea sezon.

„Dallas“ continuă cu personaje noi, dar şi cu protagoniştii care au făcut istorie. Din distribuţia noii serii nu lipsesc o parte din personajele care au transformat producţia în cel mai iubit serial din întreaga lume. Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy vor continua aventurile celei mai populare familii de pe mapamond.

Telespectatorii din România se vor putea întâlni pentru ultima oară cu John Ross Ewing (J.R.), întrucât interpretul personajului, actorul Larry Hagman, a încetat din viaţă în luna noiembrie, din cauza cancerului în gât. Nefericitul eveniment s-a petrecut când întreaga echipă se pregătea de filmări.

Scenariul este rescris astfel încât J.R să dispară din scenă, aşa cum merită un personaj de amploarea lui, potrivit unor surse citate de independent.co.uk. Cu toate acestea, fanii serialului îl vor mai putea urmări o perioadă pe îndrăgitul actor, pentru că Larry Hagman a filmat mai multe episoade din sezonul doi înainte să moară.

Când postul TNT a anunţat că va realiza o continuare a unuia dintre cele mai îndrăgite seriale din toate timpurile, mulţi au fost sceptici. Însă la 21 de ani de la premiera primului sezon, producţia a revenit pe micile ecrane şi, în ciuda criticilor, s-a bucurat de un mare succes la public. Până acum, noul serial a fost difuzat în SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia.

În perioada 1978–1991, „Dallas“ a fost singurul serial pentru care milioane de oameni se opreau din activitate şi urmăreau povestea familiei Ewing cu sufletul la gură. Momentul împuşcării lui J.R. a fost unul dintre cele mai urmărite din istoria televiziunii.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite