Revelion la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Velniciuc, Iuliana Tudor, Ioan
Cărmăzan şi Liana Stanciu, gazdele  de la
TVR 1
Alexandra Velniciuc, Iuliana Tudor, Ioan Cărmăzan şi Liana Stanciu, gazdele  de la TVR 1

Numere de magie, striptease, acrobaţii, scenete umoristice şi muzică pentru toate gusturile – acestea sunt propunerile televiziunilor pentru noaptea dintre ani.

Televiziunile vin cu o ofertă variată de programe pentru românii care-şi vor petrece Revelionul în faţa micului ecran.

Majoritatea posturilor TV merg pe conceptul clasic, având invitaţi artişti consacraţi precum Paula Seling, Marcel Pavel sau Alexandru Arşinel, dar şi artişti ai momentului precum Connect-R, Andra, Alex Velea. Din program nu vor lipsi nici numerele de magie, acrobaţiile şi scenetele de umor.

Anul acesta, o propunere inedită vine din partea postului TVR 1, care, pe final de an, devine interactiv şi îşi invită telespectatorii să voteze emisiunea pe care vor să o urmărească în noaptea de Revelion.

Astfel, propunerile pe care le face TVR 1 sunt emisiunile „Piaţa Revelionului 2013“,  „Poveste de vis“ şi „La mulţi ani, România!“.

„Piaţa Revelionului“, prezentată de matinalii de la Radio 21: Orlando, DJ Andy, Manuel Dinculescu şi Anca Maco, oferă o seară muzicală pentru toate gusturile. 

Cântăreţi de muzică populară, precum Irina Loghin, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian, până la cei mai în vogă artişti ai momentului, precum Andreea Bălan, Andreea Bănică,  trupa Vunk,  trupa Taxi sau Cabron şi  Pacha Man.

La emisiunea  „Poveste de vis“ , Irninis Miricioiu şi Alex Stanciu îi invită pe telespectatori ca, la trecerea dintre ani, să se lase seduşi de muzică, dans, umor, magie, toate combinate într-un grandios spectacol de cabaret, plin de lumină şi culoare. Printre invitaţi se numără Dida Drăgan, Gabriel Dorobanţu, Ştefan Stan, Tavi Colen, Vunk, Alexandru Arşinel, Dumitru Rucăreanu, Marcel Pavel. 

andra maruta si maruta - pro tv

Pentru programul „La mulţi ani, România!“, Iuliana Tudor îi va aduce în studio pe actorii Mircea Albulescu, Vladimir Găitan şi Gloria Găitan, Alexandru Arşinel, iar atmosfera va fi întreţinută de Loredana Groza, Andra, Voltaj, Elena Gheorghe, Bere Gratis, Julia, Cristi Minculescu şi mulţi alţii. Umorul nu lipseşte nici el, două scenete comice vor fi interpretate de Floarea şi Gheorghe, care vor fi urmate de un moment de circ, unul de musical, dar şi de unul de muzică la saxofon.

Emisiunea câştigătoare va fi anunţată în cursul zilei de astăzi.

MOMENTE FIERBINŢI LA PRO TV
Pro TV îşi ademeneşte telespectatorii cu emisiunea „Eu de Revelion nu dorm“, prezentată de Andra şi de Cătălin Măruţă. Spectacolul va începe la ora 21.45 şi va cuprinde momente de magie, scenete umoristice, muzică populară şi lecţii de gătit, alături de cei trei chefi de la „MasterChef“.
Aşa cum şi-a obişnuit publicul, de la Pro TV nu vor lipsi nici momentele fierbinţi. Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu şi Bianca Drăguşanu vor încinge atmosfera cu un număr de striptease.

De asemenea, baletul lui Edi Stancu va prezenta momente celebre din caravana „Românii au talent“ şi din istoria celor 100 de ediţii „Dansez pentru tine“. Momentele de parodie nu vor lipsi nici ele, coregrafa Cocuţa şi Bogdan Boantă, membri ai baletului, se vor juca de-a prezentatorii emisiunii „Dansez pentru tine“ din toate ţările în care se difuzează acest show.

La Antena 1, Dan Negru nu se dezminte şi vrea să-şi facă o intrare cum se cuvine în 2013. El va fi pentru a 13-a oară gazdă în noapte dintre ani. În ton cu această cifră a fost ales şi numele show-ului, „Revelionul bate ghinionul“. Începând cu ora 20.30, în platoul postului din Băneasa se vor perinda peste 100 de vedete din mai multe domenii, care vor trebui să facă faţă celor mai trăsnite probe.

La Kanal D, în noaptea dintre ani, Liviu Vârciu va învârti „Roata Revelionului”. Alături de el se vor afla toate vedetele Kanal D, de la Viorica din Clejani până la fosta sa soţie, Adelina Pestriţu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite