Serialul „Dallas“ merge mai departe, dar îşi va lua adio de la J.R.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii din distribuţia noului serial „Dallas“
Actorii din distribuţia noului serial „Dallas“

Noua serie „Dallas“ va continua deşi Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing, a încetat din viaţă, au anunţat producătorii. După ce a fost împuşcat în seria originală, într-un episod care a ţinut cu sufletul la gură sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, personajul J.R. îşi va alua adio definitiv de la fanii serialului.

Scenariul celui de-al doilea sezon din noua serie, care va fi difuzat în SUA începând din ianuarie 2013, va fi rescris astfel încât J.R să dispară din scenă, aşa cum merită un personaj de amploarea lui, potrivit unor surse citate de independent.co.uk. Cu toate acestea, fanii serialului îl vor mai putea urmări o perioadă pe îndrăgitul actor, pentru că Larry Hagman a filmat mai multe episoade din sezonul doi înainte să moară.

Când postul TNT a anunţat că va realiza o continuare a unuia dintre cele mai îndrăgite seriale din toate timpurile, mulţi au fost sceptici. Însă la 21 de ani de la premiera primului sezon, producţia a revenit pe micile ecrane şi, în ciuda criticilor, s-a bucurat de un mare succes la public. Până acum, noul serial a fost difuzat în SUA, Marea Britanie, Canada şi Australia.

Într-un decor familiar – ranch-ul Southfork, cu un scenariu din care nu lipsesc intrigile, noul „Dallas“ are în prim plan tânăra generaţie Ewing. Lupta pentru avere se dă acum între verişorii John Ross Ewing (Josh Henderson), fiul lui J.R. (Larry Hagman) cu fosta lui soţie Sue Ellen (Linda Gray), şi Christopher Ewing (Jesse Metcalfe), fiul adoptat al lui Bobby Ewing (Patrick Duffy).

Însă personajele care au făcut istorie încă reprezintă punctul de atracţie, aşa că sunt prezente şi în noua serie. Producătorii au mizat pe J.R. Ewing, Bobby şi Sue Ellen, iar în roluri episodice mai apar Lucy Ewing (Charlene Tilton), Ray Krebbs (Steve Kanaly) şi Cliff Barnes (Ken Kercheval).

dallas getty images

Actorii din distribuţia originală a serialului FOTO Getty Images

„Niciodată nu aş fi mers mai departe dacă Patrick Duffy (Bobby), Linda Gray (Sue Ellen) şi JR  Ewing nu ar fi revenit pe platourile de filmare”,  declara la un moment dat scenarista Cynthia Cidre.

„E ca şi cum te-ai întoarce acasă. 20 de ani au trecut pe nesimţite. E incredibil”, declara şi Larry Hagman pentru publicaţia „USA Today“.

Actorul Larry Hagman a încetat din viaţă pe 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer la gât.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite