„Chefi la cuțite“, limbaj licențios între Scărlătescu și Dumitrescu: „Dacă acum facem din astea, în battle-ul 16 jurizăm cu bodyguarzi“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua ediție a show-ului culinar de la Antena 1 a adus presiune la bancurile de lucru și un conflict la duel între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Juriul „Chefi la cuțite“
„Chefi la cuțite“, o ediție plină de orgolii FOTO Antena 1

Ediția de luni seara a adus și conflicte, și moment emoționante, asta deoarece battle-ul a fost jurizat de grup de refugiați din Ucraina. „Gătitul înseamnă normalitate, liniște și pace. Iar acum, în jurul nostru și în lumea în care trăim, folosim des cuvântul război. Folosim des cuvântul refugiați și despre asta este vorba astăzi. Nu este vorba despre ce gătim, ci despre cine gustă. Invitații de astăzi vor fi refugiați. Oameni care au fost nevoiți să își părăsească casele, să lase în urmă traiul lor obișnuit și toate gusturile de acasă“, a spus Gina Pistol, cu lacrimi în ochi.

„Chefi la cuțite“, jurizați de refugiați ucraineni

Astfel, cei trei chefi au pregătit mâncăruri tradiționale ucrainene: Sorin Bontea a preparat pui Kiev, Florin Dumitrescu a făcut o rețetă de o rețetă de colțunași, iar Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean. Invitații au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa lui Sorin Bontea.

Astfel, echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au înfruntat la duel, lucru care, în final, a dus la o dispută aprinsă între cei doi chefi. Ingredientele impuse au fost somon, cartofi și ouă.

Chei trei chefi au degustat și au comentat farfuriile, iar o neînțelegerere asupra unui ingredient a degenerat. Florin Dumitrescu a susținut că farfuria nu respectă regula, deoarece conține piure de morcov, Cătălin Scărlătescu a insistat că e vorba despre cartof dulce.

După câteva replici licențioase între cei doi, cenzurate pe post, Florin Dumitrescu a spus: „Dacă de acum începem să facem din astea, la battle-ul 16 jurizăm cu bodyguarzi“. Pentru a evita ca acest conflict să degenereze, Cătălin Scărlătescu a părăsit imediat platoul de filmare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite