Cel mai enervant concurent de la „Chefi la cuțite“. Face greșeli majore și nu ascultă de nimeni VIDEO

0
Publicat:

Chiar dacă la preselecții i-a uimit pe chefi cu un ingredient inedit folosit în preparatul său, pe parcursul competiției concurentul s-a remarcat mai mult prin gafe și egoism.

Stelian Nistor (mijloc) l-a enervat de multe ori pe Florin Dumitrescu FOTO Antena 1
Stelian Nistor (mijloc) l-a enervat de multe ori pe Florin Dumitrescu FOTO Antena 1

Stelian Constantin Nistor are 33 de ani, este din Sibiu și câteva luni pe an lucrează în Suedia. Acesta a mărturisit la preselecții – unde le-a servit chefilor un preparat din carne de ren, cu cartofi și ragu de ciuperci în vin roșu – că lucrează de jumătate de viață în bucătărie, mai exact de 17 ani.

Concurentul a ajuns sub coordonarea lui Florin Dumitrescu, după ce acesta l-a adus în echipă cu ajutorul unei amulete. La unul dintre battle-uri, a reușit să-l enerveze chiar pe chef Dumitrescu, deoarece se mișca greu în timpul probei și părea debusolat, în pofida experienței sale în bucătării profesioniste.

Stelică, ești bine? Respiră până la 10, adună-te și treci la muncă, prietene. Ai trei minute pe ceas, altfel avem super scandal“, a strigat Florin Dumitrescu.

Concurentul s-a justificat punând totul pe seama emoțiilor și a recunoscut că „prima experiență în bucătăria «Chefi la cuțite» a fost un dezastru“. Însă acesta era doar începutul, căci seria greșelilor a continuat.

Stelian Nistor, deși pare că ascultă instrucțiunile chefului și sfaturile primite de la acesta sau de la colegii de echipă, e destul de orgolios, astfel că acționează, în final, tot cum vrea el. Ceea ce nu numai că enervează pe toată lumea, dar naște și conflicte în echipă. „Stelică face bine, dar prost, ceea ce face. Zice ce trebuie și ce am vrea să auzim, iar când trebuie să facă face amatoricește“, a spus Florin Dumitrescu la unul dintre tutoriale.

La altă probă, concurentul a dat brânza prin mașina de tocat, șocându-i pe cei din platou. „Efectiv, m-a șocat! În 21 de ani de meserie jur că nu am văzut niciodată, în viața mea“, a comentat Florin Dumitrescu.

Mai mult, la unul dintre battle-uri a făcut o greșeală uriașă și a încălcat o regulă de igienă pe care o cunoaște orice începător. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu pregătea o variantă scandinavă a orezului cu lapte și, în timp ce gătea, a gustat din preparat. Apoi, cu aceeași lingură, a început să amestece în castronul în care se afla orezul cu lapte.

Imediat după aceasta, el a făcut o altă greșeală care l-a scos din minți pe Dumitrescu. În această probă, Sorin Bontea a folosit una dintre amulete, pentru a îngreuna munca adversarilor: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și concurenții lor nu au avut voie să comunice verbal pe parcursul battle-ului, ci doar prin semne.

În timp ce Stelian Constantin Nistor gătea orezul cu lapte, Sorin Bontea l-a întrebat ce prepară, iar concurentul a căzut în capcană și i-a răspuns. Acest lucru a dus la sancționarea întregii echipe, care a fost nevoită să se oprească din lucru câteva minute, ceea ce l-a enervat îngrozitor pe Florin Dumitrescu.

Nu cred că ești atât de fraier încât să cazi în capcana ăstuia. N-ai voie să vorbești, ești nebun? Aia era amuleta!“, și-a certat el concurentul.

În ceeași ediție, a ignorat complet semnalele colegilor săi, care încercau să-i transmită că orezul este nefiert, demonstrând că îi lipsește spiritul de echipă.

Stelian Nistor a reușit să o scoată din minți și pe una dintre colege, prin atitudinea sa. Mai exact-o, a enervat-o la un duel pe Mihaela Zahariea, când i-a cerut insistent să-i dea un anumit sos, în cadrul probei. „Stelian mai stătea și lângă mine. E insistent. Eu mă mut că ne luăm la bătaie! Am o limită și cedez nervos, mai ales când văd că ești îngrozitor de încăpățânat și nu vrei să înțelegi jocul. Știu că e nou venit și că îi trebuie un pic să se adapteze, dar dincolo de asta nu mă interesează pentru că el are experiență, e bucătar cu experiență“, spus Mihaela Zahariea.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite