Când începe noul sezon „iUmor“. „Felicitări Antena 1, că ne-aţi angajat din nou“

0
Publicat:

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juriului și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon „iUmor – O nebunie de comedie“.

Juriul iUmor are o nouă formulă: Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia, Cheloo FOTO Antena 1
Juriul iUmor are o nouă formulă: Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia, Cheloo FOTO Antena 1

Noul sezon al show-ului va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Sezonul 15 vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare. Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului.

Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final“, a dezvăluit Cosmin Natanticu, noul membru al juriului.

E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit“, a completat Delia.

Show-ul vine cu noutăţi şi în ceea ce priveşte formula de prezentare: Emi și Cuza, care vor fi alături de concurenți în culisele show-ului.

Sezonul care urmează se anunţă a fi unul super tare, datorită nouă! Felicitări Antena 1 că ne-aţi angajat din nou! Chiar va fi o nebunie de zile mari, în primul rând datorită chimiei dintre juraţi. Vor fi momente care pe noi ne-au lăsat cu gura căscată, vor fi momente în care râdem foarte mult şi vor fi şi nelipsitele delicioase momente cringe, cu care ne-am obişnuit de-a lungul sezoanelor“, au declarat Emi şi Cuza.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite