Blondă sau brunetă? Războiul divelor, la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexi, provocatoare şi surprinzătoare, Andreea Bănică şi Raluka se îmbracă în hainele vedetelor internaţionale şi se întrec pe scena emisiunii de la Antena 1. Kelly Rowland, respectiv Rihanna, încearcă să capteze audienţa masculină de la „Te cunosc de undeva“, pe 29 martie, de la 20.30.

După Katy Perry, Raluka renunţă la vestimentaţia colorată în favoarea unui look mai decupat şi devine Rihanna, interpreta hitului „We Found Love“. „Nu înţeleg de ce mişcările alea lascive pe care le-ai făcut au fost către preşedintele juriului (Andrei Aradits – n. r.)“, semnalează Horia Brenciu, la prima apariţie în emisiune, de la catedră. 

Rolul de „golancă“, după cum l-a numit Aradits, i se potriveşte destul de bine solistei. „Lipsa de material este foarte bine interpretată“, subliniază Brenciu.

image

În ediţia din 29 martie, Raluka are o adversară puternică, Andreea Bănică. Pentru o asemănare convingătoare cu vedeta R&B Kelly Rowland, fosta membră a trupei Blondy îşi schimbă culoarea părului, dar şi nuanţa pielii. „Andreea, te ştiu de când erai mică. Cred că transformarea ta în Maria Ciobanu mi-a plăcut cel mai mult până acum. Mi-a plăcut tot ce ai făcut. Şi îţi stă foarte bine brunetă“, o complimentează Brenciu.

image

Cum vor evolua cele două dive, dar şi colegii de la "Te cunosc de undeva", Elena Ionescu, Florin Ristei, Alex Maţaev, Doru Todoruţ, Nicole Cherry şi Alex Velea, aflăm sâmbătă, de la 20.30, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite