Horia Brenciu îi ia locul Deliei la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a părăsit catedra de la „Vocea României“ (Pro TV), din 29 martie, Horia Brenciu se mută la masa show-ului „Te cunosc de undeva“, cu Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits.

Plecarea lui Brenciu, de la Pro TV, şi a Deliei, de la catedra „Te cunosc de undeva“ au favorizat noua formulă a emisiunii pe care telespectatorii o pot urmări sâmbătă seara, la Antena 1.

În episoul de sâmbăta viitoare, Delia, care a renunţat la show-ul cu transformări neaşteptate din pricina programului încărcat, îi predă ştafeta lui Brenciu într-o manieră inedită. Profesoara de la „X Factor“ se transformă în Loredana şi cântă, cu Doru Todoruţ, hitul „Lumea ta“. De altfel, şi Brenciu cântă live, în emisiunea difuzată pe 29 martie, de la 20.30, la Antena 1.

image

Vesel, Brenciu spune că a fost primit în juriu asemenea unui invitat întârziat la o petrecere. „Nu e uşor să fii printre vedete care deja au jumătate de sezon la activ. Mai mult, emisiunea este în sezonul al V-lea, iar asta nu face deloc simplă prezenţa mea acolo. O nouă provocare înseamnă un nou test pentru mine“, recunoaşte el.

Cu toate că stârneşte hohote de râs, Brenciu spune că personalitatea sa îi intimidează pe ceilalţi. „A fost prima mea intalnire cu Aradits. La prima filmare, în platou, mi-a zis că îi e frică de mine. În general, tuturor le e teamă de expansivitatea mea. I-am liniştit şi le-am zis că am venit aici ca într-o vacanţă, nu la o luptă pe viaţă şi pe moarte (râde)“, mai zice el.

image

Veteranul spune că alegerea noului proiect a depins de mai mulţi factori. „Planetele, stelele… şi încă vreo 20 de motive au determinat această schimbare, la care se adaugă faptul că dorinţa celor de la Antena 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partener, nu numai pentru postura de… jurat, dar şi pentru cariera mea de cântareţ şi producător de spectacole şi aici am găsit această susţinere. În ultimă instanţă, viaţa mea profesională aparţine publicului român. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am făcut, fac sau voi face pe micul ecran sau în sălile de spectacol. Asta am înţeles eu în 21 de ani de viaţă publică“, mai zice artistul care va cânta pe 29 şi 30 martie la Sala Palatului din Bucureşti.

Revenirea la Antena 1 a fost o bucurie atât pentru Brenciu, cât şi pentru colegi. „De la maşinişti şi regizori de platou, directori de imagine şi până la vedetele postului, m-am trezit cu mesaje şi telefoane de genul  «Bine ai revenit», «Când ai nevoie de mine, mă găseşti aici» sau «Chiar îmi era dor să te văd mai des». Pe scurt, au fost multe zâmbete şi mesaje din toate colţurile trustului. Primul pas a fost plăcut, dar nu sunt deloc omul care să se culce pe o ureche. Tot ceea ce vreau este să muncesc şi să mă ridic dincolo de aşteptările tuturor, în special ale publicului“, şi-a propus Brenciu.

image

Pe 29 martie, de la 20.30, Horia Brenciu aduce umorul şi energia la Antena 1, în emisiunea în care Florin Ristei, Alex Maţaev, Nicole Cherry, Andreea Bănică, Raluka, Doru Todoruţ, Alex Velea şi Elena Ionescu îmbracă hainele diverselor personaje artistice.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite