„Te cunosc de undeva!“: reunire spectaculoasă a cuplului Ştefan Bănică-Emilia Popescu FOTO

0
Publicat:

În Ajunul Crăciunului, șase cupluri de vedete participă la o ediție specială a show-ului de la Antena 1. Ștefan Bănică și Emilia Popescu sunt invitații speciali ai emisiunii.

Emilia Popescu și Ștefan Bănică cântă în ediția de Crăciun a show-ului „Te cunosc de undeva!“
Emilia Popescu și Ștefan Bănică, pe scena „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi Nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Ștefan Bănică și Emilia Popescu se transformă în Gabi Luncă și Gheorghe Dinică

Apogeul serii va fi momentul artistic susținut de Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, invitaţi speciali ai ediţiei de Crăciun, cei doi marcând astfel o revenire spectaculoasă în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică. Aceştia vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică.

Juriul, prezentatorii şi concurenţii ediţiei speciale i-au aplaudat în picioare, la scenă deschisă: „Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!“, a declarat Aurelian Temişan, iar Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!”.

„Sunteţi fabuloşi împreună, minunaţi“, a spus şi Andreea Bălan, în vreme ce Emilia Popescu le-a dezvăluit: „Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după ...nişte ani“.

Întregul moment dar şi transformările spectaculoase ale celor şase cupluri de la gala „Te cunosc de undeva!“ vor putea fi urmărite sâmbătă, în Ajun de Crăciun, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite