Anastasia Soare vine la „iUmor“. Femeia de afaceri arată senzațional la 65 de ani FOTO

0
Publicat:

Regina Sprâncenelor, așa cum a fost numită Anastasia Soare, este invitat special în juriu, în ediția din această duminică a show-ului de la Antena 1.

Anastasia Soare este invitat special în juriul „iUmor“
Anastasia Soare, invitat special în juriul „iUmor“ FOTO Antena 1

Într-o formă de invidiat, Anastasia Soare (65 de ani), singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat provocarea de a se alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului „iUmor“.

Invitația de a juriza la „iUmor“ i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață. „Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place mult mai mult decât umorul american“, a mărturisit vedeta.

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soare s-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța, iar după ce a ajuns în SUA, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood.

Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz... Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni“, a dezvăluit Anastasia.

Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare: „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul. Îmi plac oamenii care reușesc“.

Cu ce daruri de lux i-a răsfățat Regina Sprâncenelor pe Delia, Costel și Cheloo, și de ce roast a avut parte Anastasia Soare telespectatorii pot descoperi în ediția de duminică a show-ului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite