Amna este prima concurentă eliminată de la Survivor România 2021. Doi concurenţi au părăsit competiţia în aceeaşi seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Votul publicului a decis ca Amna să fie prima concurentă eliminată din noul sezon de la Survivor România, show transmis de Kanal D.

Nominalizarea artistei a fost făcută chiar de către colegii săi după ce echipa Faimoşilor a pierdut al doilea joc pentru Imunitate. In primul joc şi-au adjudecat victoria şi a fost nominalizat spre eliminare Sorin din tabăra Războinicilor.

Al doilea joc pentru imunitate i-a trecut pe Faimoşi rapid de la extaz la agonie. După ce au dominat clar primele 6 jocuri, aceştia au pierdut dramatic pe final şi Amna a fost nominalizată de echipa sa pentru eliminare. 

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depăşit nişte limite. Am învăţat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a declarat Amna, relatează Wowbiz.ro.

Regulamentul concursului spune că favoritul clasamentului publicului din fiecare echipă nominalizează încă un membru din echipă pentru eliminare. 

În tabăra Războinicilor, Roxana a primit cele mai multe voturi şi l-a propus spre eliminare pe Alin, chiar dacă decizia a fost foarte dificilă. 

„Le mulţumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită şi că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin , cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură şi îi va fi bine oriunde este” , a spus Roxana.

De cealaltă parte, Jador a fost preferat în rândul telespectatorilor. Chiar dacă nu a vrut să propună pe cineva către eliminare, Jador a fost nevoit să facă acest lucru şi a propus-o pe Alexandra Stan. 

„Tremur. Nu ştiu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu ştiu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu ştiu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulţumesc Jadoraşilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat. Amna este eliminată de la Survivor România 2021 E urât să fac chestia asta, e naşpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ţinând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”, a spus Jador.

Cel de-al doilea concurent care a părăsit competiţia este Lucian Barbu. Acesta este nevoit să iasă din joc după ce a suferit o accidentare gravă. 

„Durerea internă este mai mare că cea din exterior. Se pare că, viaţa este ceea ce se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Durerea mare este aceea că am plecat la drumul ăsta şi totul s-a întâmplat instantaneu şi nu am prevăzut nimic”, a spus Lucian. 

Survivor România continuă cu noi provocări pentru concurenţi şi probe care le vor testa limitele la maxim.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite