Câţi bani iau pe săptămână vedetele de la „Survivor“. Topul celor mai bine plătiţi „Faimoşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Kanal D
FOTO Kanal D

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului "Survivor - România" a început în forţă la Kanal D, iar membrii echipei faimoşilor sunt nume unul şi unul din showbiz-ul românesc şi nu numai. Cine sunt concurenţii din această echipă care s-au ales cu cele mai mari „onorarii”?

De câteva săptămâni a revenit pe micile ecrane competiţia “Survivor România”, la Kanal D, cu cel de-al doilea sezon, filmările având loc tot în Republica Dominicană. Click! a aflat din surse sigure care sunt cel mai bine plătite vedete din echipa faimoşilor şi cu ce sume.

În topul listei se află Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani). Acesta cântă mai multe stiluri, s-a făcut remarcat la “Puterea dragostei”, a avut propriul reality-show la Antena Stars şi a fost invitat la diverse emisiuni de televiziune. Acesta şi-ar negociat la sânge contractul pe care l-a semnat şi a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană. 

Din aceeaşi tabără a faimoşilor, una dintre cele mai plătite vedete feminine s-ar părea că este Alexandra Stan (31 de ani), solista care s-a făcut remarcată cu piesa “Mr. Saxobeat”. Interpreta şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână.

Află pe Click! câţi bani iau restul concurenţilor din echipa faimoşilor

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri