VIDEO O călugăriţă ar putea fi „Vocea Italiei“: sora Cristina a ajuns în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Scuccia este finalista show-ului „Vocea Italiei“ FOTO Arhivă personală/ Facebook
Cristina Scuccia este finalista show-ului „Vocea Italiei“ FOTO Arhivă personală/ Facebook

Călugăriţa Cristina Scuccia este una dintre cei patru finalişti ai emisiunii „Vocea Italiei“, după ce a cucerit încă o dată inimile telespectatorilor, dar mai ales pe cea a antrenorului său, raperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax.

Melodia care i-a asigurat un loc în marea finală a competiţiei muzicale a fost „(I've Had) The Time of My Life“, compusă de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz şi înregistrată de Bill Medley şi Jennifer Warnes după ce a fost selectată pentru a servi drept coloană sonoră a filmului „Dirty Dancing“ (1987).

Cu un timbru vocal aparte, cu mişcări jucăuşe de dans, cu un zâmbet larg şi cu multă modestie, sora Cristina a câştigat rapid admiraţia telespectatorilor şi a membrilor juriului.

Săptămână de săptămână, raperul J-Ax, care îi este şi antrenor, s-a declarat uimit de talentul călugăriţei şi a preferat-o de fiecare dată în detrimentul celorlalţi concurenţi din echipa sa. 

Sora Cristina a devenit cunoscută în toate colţurile lumii după ce a cântat melodia „No One“, din repertoriul cântăreţei Alicia Keys, la audiţiile pentru emisiune „Vocea Italiei“, iar înregistrarea a făcut senzaţie pe Internet, strângând peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Pe scena show-ului călugăriţa nu s-a ferit să abordeze mai multe genuri muzicale şi a încântat publicul cu melodii precum „Girls Just Want To Have Fun“ (Cyndi Lauper), „Hero“ (Mariah Carey), „Uno su mille“ (Gianni Morandi), „Livin' On a Prayer“. Totdată, aceasta a cântat alături de Kylie Minogue piesa „Can't get you out of my head“.

Tânăra are 25 de ani, este originară din Sicilia, şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte, scrie „The Guardian“. Întrebată care crede că va fi reacţia Vaticanului faţă de prestaţia ei, sora a răspuns: „Nu ştiu. Voi primi un telefon de Papa Francis, cu siguranţă. Pentru că el ne îndeamnă să ieşim în faţă, să evanghelizăm, să spunem că Dumnezeu nu ia de la noi, ci mai degrabă ne dă mai mult“.

Chiar şi aşa, nu este pentru prima dată când sora Cristina se află în lumina reflectoarelor. Anul trecut aceasta a câştigat a câştigat o completiţie muzicală creştină, în cadrul Festivalului Good News, unde a explicat că şi-a descoperit vocaţia în momentul în care a jucat rolul unei călugăriţe într-un musical, mai scrie „The Guardian“.

Iubită de întreaga Italie, sora Cristina are, totuşi, şi câţiva critici. Emma Marrone, reprezentanta Italiei la Eurovision 2014, clasată pe locul 16 în competiţia europeană, a răbufnit după această înfrângere tocmai la adresa călugăriţei cântăreţe. 

„Sora Cristina este o ruşine pentru cei care lucrează în showbiz, ca mine. La televizor apari ca să ai succes. Dacă ai cu-adevărat har, iei câţiva copii de pe stradă şi faci un cor“, a declarat aceasta. 


Mai multe ştiri despre sora Cristina:

VIDEO Călugăriţa Cristina Scuccia, care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii „Vocea Italiei“, a trecut de prima bătălie

Călugăriţa Cristina Scuccia a trecut în etapa următoare a concursului muzical „Vocea Italiei“, după ce a impresionat din nou juriul, de această dată cu piesa „Girls Just Want To Have Fun“ a cântăreţei Cyndi Lauper, relatează publicaţia „Huffington Post“.

VIDEO Călugăriţa cu har: sora Cristina a câştigat o nouă bătălie la „Vocea Italiei“ Călugăriţa Cristina Scuccia continuă să uimească juriul emisiunii „Vocea Italiei“, aceasta trecând de un nou duel datorită unei interpretări impecabile a melodiei „Hero“, din repertoriul cântăreţei Mariah Carey.

VIDEO Sora Cristina, atacată de reprezentanta Italiei la Eurovision: „E o ruşine pentru showbiz“ Sora Cristina, călugariţa talentată de la „Vocea Italiei“, a cucerit încă o dată publicul şi juriul şi a trecut în etapa următoare. În cursa pentru marele premiu au rămas doar 12 concurenţi. Iubită de întreaga Italie, sora Cristina are, totuşi, şi câţiva critici.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite