VIDEO Călugăriţa Cristina Scuccia, care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii „Vocea Italiei“, a trecut de prima bătălie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călugăriţa Cristina Scuccia a trecut în etapa următoare a concursului muzical „Vocea Italiei“, după ce a impresionat din nou juriul, de această dată cu piesa „Girls Just Want To Have Fun“ a cântăreţei Cyndi Lauper, relatează publicaţia „Huffington Post“.

Călugăriţa s-a luptat cu o altă concurentă, Luna Palumbo, alături de care a interpretat celebra piesă „Girls Just Want To Have Fun“ şi a marcat o nouă victorie, impresionând pentru a doua oară juriul şi fiind susţinută cu înflăcărare de celelalte călugăriţe, scrie „HuffPost“. 

După interpretarea care a ridicat publicul în picioare, rapperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax, a decis că sora Scuccia merită un loc în următoarea etapă.

În timpul prestaţiei, sora Cristina a indicat spre cer, când a cântat versul „Daddy dear, youre still number one“ (dragă tăticule, eşti încă numărul unu, n.r.), stârnind râsete printre spectatorii din sală.

Cu toate acestea, călugăriţa nu vrea doar să se distreze, aşa cum spune titlul ultimei melodii cântate („Girls Just Want To Have Fun/ Fetele vor doar să se distreze“, n.r.) aceasta mărturisindu-le membrilor juriului că a venit la emisiune pentru că are un dar pe care vrea să îl împărtăşească şi pentru că vrea să propovăduiască Evanghelia.

O călugăriţă a reuşit să întoarcă toate scaunele juriului de la „Vocea Italiei”

Sora Cristina a devenit cunoscută în toate colţurile lumii după ce a cântat melodia „No One“, din repertoriul cântăreţei Alicia Keys, la audiţiile pentru emisiune „Vocea Italiei“, iar înregistrarea a făcut senzaţie pe Internet, strângând peste trei milioane de vizualizări pe YouTube.

Tânăra are 25 de ani, este originară din Sicilia, şi este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte, scrie „The Guardian“. Întrebată care crede că va fi reacţia Vaticanului faţă de prestaţia ei, sora a răspuns: „Nu ştiu. Voi primi un telefon de Papa Francis, cu siguranţă. Pentru că el ne îndeamnă să ieşim în faţă, să evanghelizăm, să spunem că Dumnezeu nu ia de la noi, ci mai degrabă ne dă mai mult“.

Chiar şi aşa, nu este pentru prima dată când sora Cristina se află în lumina reflectoarelor. Anul trecut aceasta a câştigat a câştigat o completiţie muzicală creştină, în cadrul Festivalului Good News, unde a explicat că şi-a descoperit vocaţia în momentul în care a jucat rolul unei călugăriţe într-un musical, mai scrie „The Guardian“.

 

 

 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite