VIDEO Călugăriţa cu har: sora Cristina a câştigat o nouă bătălie la „Vocea Italiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călugăriţa Cristina Scuccia continuă să uimească juriul emisiunii „Vocea Italiei“, aceasta trecând de un nou duel datorită unei interpretări impecabile a melodiei „Hero“, din repertoriul cântăreţei Mariah Carey.

Pentru temuta rundă „knockout“, din ediţia de miercuri a show-ului muzical „Vocea Italiei“, sora Cristina a ales melodia „Hero“, de la Mariah Carey, în timp ce rivala ei, Benedetta Giovagnini, a optat pentru „Chain of Fools“, a cântăreţei Aretha Franklin.

Încă o dată, cei patru membri ai juriului au preferat-o pe călugăriţa Cristina, care şi-a asigurat astfel un loc în galelel live ale show-ului „Vocea Italiei“.

În hainele de călugăriţă, modestă şi cu zâmbetul pe buze, sora Cristina a reuşit să ajungă la inimile publicului, dar mai ales la cea a antrenorului ei, rapperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax. Acesta a decis, pentru a doua oară, să o păstreze în echipa sa. 

Acesta a caracterizat momentul drept „regina muzicii soul vs. regina muzicii R&B“, adăugând că sora Cristina „nu poate cânta nici măcar o notă greşit“.

Publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat-o pe călugăriţă, atunci când antrenorul a rostit verdictul. Aceasta a mulţumit şi a fugit să le îmbrăţişeze pe cele două călugăriţe, care îi sunt mereu alături, dar şi pe fratele său. 

Săptămâna trecută, călugăriţa a eliminat-o pe Luna Palumbo, concurentă alături de care a cântat celebra piesă „Girls Just Want To Have Fun“.

Sora Cristina a devenit cunoscută în toate colţurile lumii după ce a cântat melodia „No One“, din repertoriul cântăreţei Alicia Keys, la audiţiile pentru emisiune „Vocea Italiei“, iar înregistrarea a făcut senzaţie pe Internet, strângând peste trei milioane de vizualizări pe YouTube.


Celelalte interpretări de la „Vocea Italiei“ale călugăriţei Cristina

O călugăriţă a reuşit să întoarcă toate scaunele juriului de la „Vocea Italiei”

   

Călugăriţa care a lăsat fără cuvinte juriul emisiunii „Vocea Italiei” a trecut de prima bătălie

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite