Trupa italiană de rock Maneskin a lansat vineri un nou single: Gossip | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa italiană de rock Maneskin a lansat vineri un nou single, „Gossip", o colaborare mult aşteptată cu Tom Morello, chitarist american care a cântat alături de nume importante precum Bruce Springsteen sau E Street Band, transmite agenţia ANSA, citată de Agerpres.

Single-ul apare pe cel de-al treilea album al trupei Maneskin, formație care a câştigat concursul Eurovision şi Festivalul de la Sanremo în 2021.

Albumul, intitulat "Rush", va fi lansat pe 20 ianuarie.

Experienţa uriaşă a lui Tom Morello ne-a permis să lucrăm la piese fără să gândim prea mult (...) Nu-i vom putea mulţumi niciodată suficient (...). Este o onoare pentru întreaga trupă", a anunțat Maneskin.

„Conexiune puternică şi autentică cu publicul”

Trupa italiană de roc a devenit cunoscută după ce s-a clasat pe locul doi la X-Factor Italia, în 2017 şi a fost declarată câştigătoare la Sanremo şi Eurovision cu melodia "Zitti e Buoni", înainte de a cuceri America.

„După ce i-am văzut cântând live m-a entuziasmat. (...).Am cântat cu ei într-un studio de la Hollywood, sunt grozavi, cântă foarte bine, compun melodii frumoase, ştiu cum să creeze o conexiune puternică şi autentică cu publicul lor şi oricine are şansa să-i vadă cântând live poate să spună că publicul o ia razna. Îmi aduc aminte de unele dintre cele mai mari trupe ale anilor '90",  a declarat Tom Morello, potrivit sursei citate.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri