„The Youngest DJ On Top of Romania”, Vlad Odangiu, cucereşte Casa Presei Libere pe 19 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Odangiu - DJ

Vlad Odangiu reuşeşte să cucerească inimile oamenilor şi să-şi consolideze titlul de „The Youngest DJ On Top of Romania” propunând evenimente exclusive. De data aceasta, după ce a mixat pe cea mai înaltă clădire din ţara natală, tânărul îşi propune să prezinte ineditul mixând pe Casa Presei Libere.

Vlad Odangiu, un tânăr ambiţios şi îndrăzneţ din Râmnicu Vâlcea, le propune tuturor un proiect spectaculos. Acesta va veni cu unele dintre cele mai cunoscute HIT-uri din industria muzicală, dar şi cu propria sa melodie, creată cu ajutorul unui producător recunoscut din Bucureşti, care va fi difuzată în premieră în timpul concertului. Evenimentul va avea loc pe Casa Presei Libere, una din cele mai prestigioase şi înalte clădiri din Capitală. 

După ce şi-a îndeplinit măreţul vis de a mixa pe Sky Tower, tânărul cu ambiţii uriaşe Vlad Odangiu speră să ducă mai departe proiectul şi să aibă în palmares cele mai înalte clădiri din România, Europa şi nu numai! Înarmat cu talent, o echipă tânără şi tehnologie de înaltă calitate, DJ-ul vrea să aducă zâmbete pe buzele oamenilor şi să le ofere tuturor un exemplu - Totul poate să devină realitate atunci când visele prind contur! 

Vlad Odangiu este cunoscut pentru că a luat cu asalt lumea muzicii din România mixând, printre altele, pe Valea Oltului, Vârful Cozia, pe Vârful Roman, pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, dar şi pe Sky Tower Bucureşti (cea mai înaltă clădire din România), cu o înălţime de 137 de metri şi 37 de etaje. 

„Fac parte din noua generaţie de tineri îndrăgostiţi de muzică. Avem nevoie de susţinere, ambiţie şi dragoste pentru ceea ce facem. Reţeta succesului este simplă, dar drumul este plin de provocări. Vreau să le dobor pe toate şi să le demonstrez oamenilor că totul este posibil!”, spune Vlad Odangiu.

Nu uita să urmăreşti aventura lui Vlad Odangiu şi să te laşi purtat de muzică! Evenimentul va începe la ora 21:00 şi va fi transmis LIVE, pe 19 martie 2022, pe toate reţelele de socializare ale lui Vlad Odangiu.

Vlad Odangiu - DJ - interior
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite