Youngest DJ on top of Romania Vlad Odangiu va mixa pe Turnul Eiffel: „Am atins performanţa la o vârstă fragedă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: Vlad Odangiu (Instagram)/ Rareş Popescu
Sursă foto: Vlad Odangiu (Instagram)/ Rareş Popescu

Record după record, eveniment după eveniment, Vlad Odangiu nu se opreşte! Youngest DJ on top of Romania îşi doreşte să devină Youngest DJ on top of the World! De această dată, după ce a mixat pe cea mai înaltă clădire din ţara natală, tânărul îşi propune să se ridice la înălţimea celor mai cunoscuţi DJ din toată lumea.

Vlad Odangiu, un tânăr ambiţios şi îndrăzneţ din Râmnicu Vâlcea, le propune tuturor un proiect inedit. Acesta o să vină cu unele dintre cele mai cunoscute HIT-uri din industria muzicală într-un eveniment de top, desfăşurat chiar pe Turnul Eiffel, din Paris. 

DJ Vlad Odangiu - sursă foto Rareş Popescu - in

Sky Tower a fost un vis îndeplinit. Un vis măreţ pentru un tânăr cu ambiţii uriaşe. Vlad Odangiu speră să ducă mai departe proiectul şi să mixeze pe cele mai înalte clădiri din Europa şi nu numai! Înarmat cu talent, o echipă tânără şi tehnologie de înaltă calitate, DJ-ul vrea să aducă zâmbete pe buzele oamenilor şi să le ofere tuturor un exemplu. Totul poate să devină realitate atunci când visele prind contur! 

Vlad Odangiu este cunoscut pentru că a luat cu asalt lumea muzicii din România. A mixat, printre altele, pe valea Oltului, vârful Cozia, pe Vârful Roman, pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, dar şi pe Sky Tower Bucureşti (cea mai înaltă clădire din România), o clădire de 137 de metri înălţire, cu 37 de etaje, din Bucureşti. Acum, muzica lui o să răsune chiar de pe Turnul Eiffel! 

„Fac parte din noua generaţie de tineri îndrăgostiţi de muzică. Avem nevoie de susţinere, ambiţie şi dragoste pentru ceea ce facem. Reţeta succesului este simplă, dar drumul este plin de provocări. Vreau să le dobor pe toate şi să le demonstrez oamenilor că totul este posibil!”, spune Vlad Odangiu. 

Nu uita să urmăreşti aventura lui Vlad Odangiu şi să te laşi purtat de muzică! Evenimentul va începe la ora 21:00 şi va fi transmis LIVE, pe 16 aprilie 2022, pe toate reţelele de socializare ale lui Vlad Odangiu.  

        View this post on Instagram                       A post shared by Vlad Odangiu (@vladodangiuofficial)
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite