FOTO Petrecere în tramvai cu Smiley, Alex Velea şi Sore. Pro FM a aniversat 20 de ani pe străzile din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Dragostea se face minim în doi“, spune Alex Velea. FOTO Pro FM
„Dragostea se face minim în doi“, spune Alex Velea. FOTO Pro FM

Smiley, Alex Velea, Sore şi Mihai Ristea au cântat în tramvaiul Pro FM care s-a plimbat prin Bucureşti, la aniversarea a 20 de ani a postului de radio. Printre invitaţii speciali s-au numărat Cabral şi Andreea Ibaka, Adela Popescu şi Roxana Ciuhulescu.

Dacă anul trecut, Pro FM şi-a celebrat cei 19 ani în metrou, de data aceasta, DJ-ii au ieşit la suprafaţă şi s-au plimbat prin Bucureşti, cu tramvaiul. Sore şi Mihai Ristea, Smiley si Alex Velea si-au instalat pentru prima data echipamentul şi instrumentele muzicale şi au cântat într-un tramvai în mişcare, care a plecat din Piaţa Sfântul Gheorghe şi a traversat o parte a Bucureştiului, fara a opri în staţii. Cel mai vesel şi cel mai nou mijloc de transport din Capitală, tramvaiul Bucur LF, produs de Uzina RATB, a plimbat 100 de ascultatori cărora li s-au alăturat DJ-ii Pro FM, dar şi câţiva invitaţi speciali care şi-au dorit să fie alături de echipă, la aniversarea a 20 de ani.

Evenimentul ce a fost difuzat live şi pe pagina de Facebook a Pro FM-ului a avut invitaţi speciali, printre care Adela Popescu, Cabral şi Andreea Ibacka şi Roxana Ciuhulescu, care a venit cu fiica ei. Toţi au dansat pe hiturile celor patru artişti care au susţinut un concert neconvenţional, în direct. De la „Different“ şi „My heart is refusing me“ (Loreen), interpretate de Sore, la „Minim 2“ şi „Dincolo de cuvinte“, cântate de Alex Velea şi Smiley, tramvaiul a vibrat pe ritmurile demne de Pro FM. Desigur, nu au lipsit nici „Caii verzi pe pereţi“, hitul distins cu un premiul On Air, pentru cele mai multe vizualizări  pe YouTube. 

aniversare 20 de ani pro fm in tramvai

„A fost inedit şi intim, deşi am cântat practic pentru tot Bucureştiul, la cum participau şi soferii din trafic“, a spus Smiley. „Deşi am trecut şi prin nişte curbe periculoase, concertul nostru a iesit foarte bine, totul s-a auzit excelent, cu siguranţă nu numai în tramvai, ci şi în afara lui“, s-a bucurat Smiley care, după petrecere, a plecat cu amicul său Alex Velea, la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde s-au decernat premiile muzicale On Air.

petrecere 20 de ani pro fm

Invitaţii din tramvai au avut privilegiul de a-i cunoşte şi pe părinţii lui Sore, actriţa din serialul „Pariu cu viata“ şi cântăreaţa din grupul Lala Band. Sore i-a făcut un cadou şi mamei sale, Timona Mihalache, care împlineşte 52 de ani pe 16 aprilie. „A fost un eveniment pe care cu siguranţă nu îl voi uita. M-am simţit în elementul meu într-un concept atât de nonconformist şi a fost o onoare să sărbătoresc 20 de ani de Pro FM cu toată echipa. Mai mult, m-am bucurat că părinţii mei au fost lângă mine şi că am putut să îi fac mamei o surpriză atât de frumoasă“, a povestit Sore.

„Eu sunt cel mai nou in echipă şi pot să vă spun că dacă toate aniversarile Pro FM vor fi ca aceasta, prima la care particip şi eu, îmi doresc să îmbătrânesc la Pro FM. Paradoxal, pe 16 aprilie, împlinesc 30 de ani si m-am simtit cu totul special. Am cel mai tare coleg de emisiune, iar colectivul ăsta m-a convins că vreau să fac asta mult timp de acum încolo“, a spus DJ-ul, care a moderat festivitatea „Alai în tramvai“, alături de colegul său Nicolai.

După reacţiile şoferilor al căror drum s-a intersectat cu tramvaiul plin de muzică, DJ-ul Bogdan Nicolai a avut momente în care şi-a dorit să fie în afara mijlocului de transport. „A fost senzaţional înăuntru, dar în timpul concertului mă uitam pe geam şi am văzut o mulţime de şoferi care scoteau capul pe geam, încetineau să audă mai bine, iar la semafoare băteau din palme şi cântau cu noi. A fost o aniversare de pomină, cea mai tare de până acum. Doar o dată faci 20 de ani, primii 20 de ani de Pro FM“, a exclamat DJ-ul.

Însă cel mai emoţionat a fost vatmanul. „Am mai parcurs acest traseu prin Bucureşti, dar această seară a fost deosebită şi pentru mine. Am avut ceva emoţii cu traficul de seară şi cu băietii în spate cu instrumentele lor, dar a fost frumos“, a mărturisit Nicula Angel, cel care a condus tramvaiul.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite