FOTO De pe covorul roşu în sala mare de la TNB. Gala premiilor muzicale On Air în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina şi dansatoarele ei le-au dat spectatorilor „Pernele moi“. FOTO Dorin Constanda/ Click
Corina şi dansatoarele ei le-au dat spectatorilor „Pernele moi“. FOTO Dorin Constanda/ Click

Evenimentul desfăşurat luni seară la Teatrul Naţional din Bucureşti a contopit crema industriei muzicale şi nu numai. Familiarizaţi sau abia iniţiaţi în lumea showbizului, artiştii şi-au prezentat cu mândrie hainele de gală şi zâmbetele de Hollywood, amplificate de trofeele On Air.

Dj Wanda a întreţinut atmosfera de pe covorul roşu, unde personalităţile din industria muzicală, cinematografică şi din televiziune s-au bucurat de atenţia fotografilor şi întrebările jurnaliştilor curioşi. What's Up, cel mai bun debutant, Andrei Leonte şi trupa Hi-Q au fost printre cei mai punctuali invitaţi ai evenimentului aflat la prima ediţie.

Dacă Andra şi Cătălin Măruţă au format un cuplu deja cunoscut, jurnaliştii au fost surprinşi de apariţia Iuliei Vântur alături de Virgil Ianţu, fapt ce a atras speculaţii privind o posibilă relaţie dincolo de micile ecrane.

Zoli Toth, organizatorul evenimentului, şi Vali Bărbulescu, prezentatorul, au tratat spectacolul la costum şi cravată. Smiley, însă, a optat pentru o ţinută lejeră, cu pantaloni trei sferuri şi tenişi, cântăreţul venind din tramvaiul Pro FM, unde postul de radio şi-a aniversat cei 20 de ani de existenţă.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite