Titlurile lunii martie, pe Netflix: un nou serial „3 Body Problem“ şi un film cu Adam Sandler VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de filme, seriale și documentare vor fi disponibile pe platforma de streaming Netflix, în prima lună de primăvară, anunță Pagina de Media.

Netflix va difuza „3 Body Problem“, o serie venită de la creatorii „Game of Thrones“, inspirată din cartea cu același nume, unde peste continente și decenii, cinci prieteni geniali fac descoperiri cutremurătoare, în timp ce legile științei se destramă și apare o amenințare existențială; „Spaceman“, un film cu Adam Sandler în rolul unui astronaut aflat de șase luni într-o misiune solitară, unde înfruntă problemele din căsnicie cu ajutorul unei creaturi misterioase pe care o descoperă pe nava sa; „Shirley“, unde Regina King este Shirley Chisholm, o personalitate politică marcantă, fiind prima femeie de culoare care a făcut parte din Congres și a candidat la președinția Statelor Unite.

Platforma Netflix FOTO Pixabay
Platforma Netflix FOTO Pixabay

Pe lângă acestea, Netflix aduce și „Supersex“, o serie care are ca sursă de inspirație viața lui Rocco Siffred, cel mai cunoscut star porno din lume; „Damsel“, unde Millie Bobby Brown este o domniță supusă care acceptă să se mărite cu un prinț chipeș, dar descoperă că familia regală vrea, de fapt, să o sacrifice pentru a plăti o veche datorie.

În plus, cele 8 sezoane din „Dexter“, filmele „Belfast“, „Ford v. Ferrari“, „Spotlight“, „Last Night in Soho“, dar și producțiile românești „Libertate“ și „Miami Bici 2“ vin pe platformă.

Pentru „Dexter“ nu s-a anunțat încă data exactă a premierei, doar că va fi în luna martie.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite